Lil’ Kleine in Thailand aan het boksen

lil-kleine-opgepakt-foto-jamie

Die dwergrapper zit een maand in Thailand om van al zijn verslavingen af te komen. En wat doet ie bij de eerste de beste chick die hij ziet? Die geeft hij een boks. Weer wat anders dan met een autodeur het hoofd van een vrouw proberen te splijten. Maar goed, afkicken in Thailand. Daar kost drugs 2 kwartjes per gram.

Wat wel handig voor Jorikje is dat de gemiddelde Thai net zo groot is. Hij kan eindelijk mensen in de ogen kijken. En wie is die Nouchine?

26 reacties op “Lil’ Kleine in Thailand aan het boksen

  • Kareltje zegt:

   Nou hopelijk blijft Lul kleine lekker dope gebruiken in Thailand.
   Want in tegenstelling tot een foei gesprek in Nederland als je harddrugs gebruikt.
   Ga je daar jaren de bak in zonder smoesjes.
   Zijn we mooi van deze mafkees af.

   17
   2
 1. Handige Harry zegt:

  Afkicken. In Thailand.
  Thailand staat erom bekend drugsmisdaden heel hard te bestraffen, het bezit of gebruik van drugs, zelfs in zeer kleine hoeveelheden levert tot 50 jaar of levenslange opsluiting op en zelfs doodstraf.

  13
  0
 2. Reality zegt:

  Jan roos wordt vroeg of laat door iemand in coma geslagen, anders ze kinderen wel. Ik hoop het niet maar het gaat vroeg of laat gebeuren Jan roos of Dennis Schouten gaat kapot gemaakt worden door een gekkie

  2
  11
   • Timmy zegt:

    De HEERE heeft gesproken. Want wij gewone mensjes gebruiken überhaupt geen ik vooraan de openingszin of anders dan achteraan in een opsomming. Dus een grap of godlevel supirioriteitswaan. Intelligente mensen hechten niet veel aan het IQ en menen ze ook niet te kunnen aflezen aan een stel comments. Zelfs met een IQ test is het nummer weinig waard, omdat bij de meeste van belang is met welke achtergrond kennis en ervaring je er in stapt. Maak dezelfde twee keer en je bent slimmer geworden? Domme opmerkingen of nare opvattingen hebben is gerelateerd aan het IQ? Naar beneden kijkend zichzelf omlaag halen is wat ik zie, hopende dat het een intelligente grap is voor de persoon en zijn omgeving.

    2
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.