Lil’ Kleine blijkt ordinaire oplichter

lil-kleine

Toen Sander Schimmelpenninck hoofdredacteur van Quote was probeerde het blad angstvallig vriendjes te blijven met de klein rapper, sinds hij vervangen is door journalistiek talent prikken ze bij het gouden blad ein-de-lijk door de Jorik Scholten-bubbel.

Snel rijk

Quote-heldin Stéphanie Hoogenberk heeft namelijk deelgenomen aan een tokkiecursus van L. Kleine, één of andere street academy waarmee je kk snel rijk wordt, zoals dat heet. De realiteit van het ondernemen blijkt echter weerbarstig en de floes die je overmaakt naar die paupers verdien je nooit terug.

We quoten: “Hij biedt op Streetacademy.nl twee pakketten aan: een van €500 en een van €2000. Kies je voor het eerste pakket, dan word je wekelijks een onlinecollege van Jorik Scholten (hij heet niet echt Lil’ Kleine) beloofd, gastcolleges van topondernemers, wekelijkse opdrachten voor persoonlijke groei, exclusieve toegang tot drie live-events en toegang tot de besloten groep van Jorik. Betaal je €1500 meer, dan krijg je daarbovenop een persoonlijk gesprek met hem. Ik zie mezelf al op een terrasje zitten met Lil’ Kleine.”

Dubai

De journalist heeft uiteindelijk maar vijf minuten via een Zoom-meeting vanuit Dubai met de rapper mogen spreken. Meer over de gebroken beloftes in het nieuwste nummer van Quote, dat we overigens niet zelf hebben gelezen, maar het schijnt allemaal waar te zijn.

Scholten was niet bereikbaar voor commentaar.

20 reacties op “Lil’ Kleine blijkt ordinaire oplichter

 1. Robbie zegt:

  Goh had ik niet verwacht van Jorik. Dus zijn SNS bankrekening is ook groot geworden, door klein te blijven??? Vind die gast zo vervelend.

  0
  0
 2. M zegt:

  Tjo wanneer kenne we een rodelpraat app verwachten. Heb daar nou al zin an . En er benne volgens mij mensen namen van andere aan het gebruiken om te reageren beetje triest

  0
  0
 3. Dreetje het nieuwe holmaatje van Liĺ' lul zegt:

  Dan zal hij als beloning binnenkort wel een eigen programma krijgen bij SBS, want daar zijn ze gek op paupers.

  PS, Zwart doet weinig goeds voor deze site en nog minder goed voor de ogen! Dat jullie het weten.

  0
  0
 4. Lil Johnny - zo heet me pik. zegt:

  Als ik dit zo lees heb ik echt zin om coke te gebruiken, maar helaas ben ik nog niet kk rijk, dus toch maar zo een cursus volgen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.