Lies Zhara geeft prettig jaaroverzicht

Onze stilste gast ooit laat ons nog even genieten van 2021. Nou ja, het was een k*tjaar. Maar Liesje liet ons genieten van al haar moois. We danken haar dat ze een oase is in de gure woestijn die het leven is geworden.

Voor alle hetero vrouwen en homo mannen: jullie kunnen de laatste uitzending nog een keer kijken voor knappe kerels. Namens Roddelpraat een mooie avond, de beste wensen en hou elkaar heel. Tot volgend jaar.

20 reacties op “Lies Zhara geeft prettig jaaroverzicht

 1. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Sorry, maar ligt de drempel zo laag ome Jan? Dit is toch gewoon een doorsnee kind? Knap is ze alles behalve, en zonder hersens die functioneren is een vrouw al helemaal niet aantrekkelijk, mits je Al Bundy heet! Goede wisseling ome Jan, zuip er een teveel en pak vanavond eens de achterdeur van vrouw Roos in spe!

  12
  16
 2. Pat van Patrick zegt:

  ome Jan is duidelijk fan.
  Nou Jantje ik ben ook fan hoor.

  Wat een ongelofelijk lekker wijf is die Lies.
  Dat gezever altijd dat deze artikelen een lage drempel hebben of dat Lies dom is.
  Wat boeit mij dat nou.

  Die 3 minuten van Dennyboy haal ik bij Liesje niet eens. Ik geef mij maximaal 2 minuten.

  Wellicht kan ik nu wat tijd rekken. Omdat ik net, tbv nieuwjaar al gemolken ben door vriendinlief. Ik houd het anders echt niet vol hoor, de hele avond nieuwjaarsfeest met al die geile mokkels.

  19
  7
 3. Rico Verhoeven zegt:

  Hallo Rico hier,

  Ik ben al kats bezopen en heb een peloton aan sjappies naar de grond getyft vanavond. Die komen voorlopig niet bij Lies in de buurt, vanavond is ze van mij.

  Groetjes,

  Rico V

  3
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.