34 reacties op “Bewijs: Ali B is een verslaafde vreemdganger & Gast wil boos naar huis | RoddelPraat

 1. Kritische kijker zegt:

  Met de kennis van nu!!

  Like, als je denkt dat Dennis vorige week na de uitzending, vieze dingen met Ziggy heeft gedaan.
  Dislike, als je denkt dat Dennis vorige week na de uitzending, geen vieze dingen met Ziggy heeft gedaan.

  60
  48
  • W.C. zegt:

   Ik heb wel eens gehoord dat de Moslimbroederschap wilden proberen om Ali B met voorkeursstemmen in de Tweede Kamer te krijgen alleen ze zijn gestopt daarmee toen Farika Bouchallikht, de secretaresse van de Moslimbroederschap, al werd gekozen door GroenLinks .

   31
   0
  • Richtiges Kindel zegt:

   Ein schlauf angehörter Miskantamplisch ist wieder mal heruber gegangen ohne Rücksichtigkeit damals wiedermal zerum gesturzt. Das kan mann nich vervorwenden und still deshalb ein mannhaäftiger Rewubtgestallt haben.
   One Zweiffel?? Bestimmt!!

   2
   1
 2. Fritsie zegt:

  Dat kutje dat Ali B erbij lapt is ook wel heel triest. Je merkt heel duidelijk dat ze het maar wat gaaf vind om met een BN’er de koffer in te duiken, appjes gewaren, geluidsopnames maken, het zal je dochter maar zijn.

  12
  5
 3. Kat zegt:

  man man, wat waan jullie sjikker! heerlijk! leuke gast die Floris, chaotische uitzending dat wel maar kats gezellig, ik goh dr veur de 31ste pak ik mien kapmes en klets de kop dr of, (van de fles) haha je leert nog eens wat zo! Floris je hebt er een volger bij!
  Allemaal een heel fijn en gezellig uiteinde gewenst!

  6
  4
 4. Achterwerk in de kast zegt:

  Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat Ali B. sombrerend klaarkomt op de billtjes van Floris de miljardair en geen voorhuid meer over heeft.

  3
  1
 5. Jeu van de frituur zegt:

  Hulde aan Floris! Ik ben sinds gisteren ook al zijn afleveringen aan het kijken van Pure Luxe. Deze man heeft een unieke humor. Respect dat hij aanschoof bij Jan en Dennis. Hij hield zich uitstekend. Beste aflevering ooit!
  Floris je bent een topvent!

  10
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.