Leontine Borsato in Masked Singer doet veel wenkbrauwen fronsen

De vrouw van Marco, die zwaar onder vuur ligt, kroop de laatste dag van het jaar 2021 uit een pak in de Masked Singer. Dat is een show waar BN’ertjes vermomd een liedje zingen en dan moeten andere BN’ertje raden wie het zijn. En het is nog een hit ook.

Enfin, de vrouw van de zanger zat in een champagneflespak. Ze zei over zichzelf terwijl ze in haar vermomming zat: “Het is een bewogen jaar geweest met ups en downs, maar nu bubbelt en tintelt dit flesje weer als vanouds.” Dat klinkt natuurlijk een beetje raar als je man beschuldigd wordt van het misbruiken van een minderjarig meisje. Alleen deze uitzending was natuurlijk al opgenomen. Want Leontine zit immers al maanden in een mediastilte.

Tv-kenner Rob Goossens: “Ik moet zeggen dat ik het wel heel ongemakkelijk vond dat Leontine uit het pak kwam. Ik denk ook niet dat zij had meegedaan als de opnames waren geweest nadat al het nieuws over Marco Borsato naar buiten was gekomen. Maar ja, het stond nou eenmaal op tape.”

11 reacties op “Leontine Borsato in Masked Singer doet veel wenkbrauwen fronsen

 1. Diederik Ebbinge zegt:

  Jan, waarom schrijf je nog Leontien Borsato? Het mag inmiddels duidelijk zijn dat ze weer verder gaat als Leontien Ruijters, en ook met een nieuwe vriend. Marco B. Staat op straat, of in ieder geval niet meer bij Leontien in huis. Dat het weer tintelt bij Leontien zal wel te maken hebben met dat ze alweer een nieuwe vlam heeft.

  12
  8
 2. Jack de Tipper zegt:

  Op tape? Wat nou tape?
  Is zulks tegenwoordig niet digitaal op een HDD-tje oid weggezet? Welk jaar leeft deze pias? Huh??.. ​welk jaar komt dat fossiel?

  Die Rob Goossens zit waarschijnlijk dan ook nog thuis met z’n voetjes op een een warme stoof met kooltjes voor z’n grote Philips Matchline 37″ beeldbuistelevisie van ouderwetse Douwe Egberts Roodmerk snelfiltermalng te genieten in plaats van die verdraaid crèmige Dolce Gusto van Nestlé.

  Maarre, wat ik wou zeggen.
  Zijn het dit soort ouderwetse mastodonten die tegenwoordig de opinie over medialand beïnvloeden?

  Vind je het nou nog gek dat er al jaren niks vernieuwends meer te zien is?
  Dat is toch verdraaid treurig, of niet dan?

  Ik zeg Rob Goossens eruit en drie of vier nieuwe Angela de Jong’s erbij!!
  Lekker vers bloed met een scherpe mening en een heldere visie.

  Godsamme kraken, we hebben onafhankelijke mensen nodig met een geheel nieuw referentiekader.

  Weg met die bejaarden met hun vastgeroeste ideeën!! Tijd voor pensioen, Rob G.

  18
  3
 3. Jada Borsato zegt:

  Ik ben woedend “TE ZIELIG VOOR WOORDEN!”

  De Juicekanalen brengen de een na de andere gerucht over m’n lieve knappe papa naar buiten. Maar nu lijkt ook ik aan de beurt. Juicechannel zou vanuit een bron hebben vernomen dat ik ben vreemdgegaan.

  Juicechannel heeft dat in hun story gedeeld. Ik zou afgelopen zomer vaak bij een vriendin in Weert zijn geweest. Daardoor zou ik nieuwe vrienden hebben ontmoet en ze hebben gezegd dat zij twijfelt over m’n relatie met m’n vriend Roeland en dat de gevoelens ook minder werden. Ik zou hebben gezoend met een andere jongen uit de vriendengroep.

  Het gerucht heeft mij natuurlijk bereikt en ik ben ziedend. Ik ontkent dat ik ben vreemdgegaan. Ik reageer op het gerucht met: “Je moet niet alles geloven wat je hoort. Ik ben al 7 jaar lang verliefd op 1 iemand en dat is mijn vriend. Ik heb nooit een seconde getwijfeld.”

  “Je moet niet alles geloven wat je hoort. Ik ben al zeven jaar lang verliefd op één iemand en dat is mijn vriend! Ik heb nooit een seconde getwijfeld, hij is de liefde van mijn leven en ik ben de meest betrouwbare, loyale vriendin op aarde. Geloof je het niet? Kun je opzouten!”

  Ook laat ik weten dat ik het betrouwbaarste en loyaalste vriendin ben. Ik zegt zelfs dat als iemand het niet gelooft, je dan kan opzouten! Ik lijk er niet van gediend en dat laat ik weten ook!

  Hier nog een foto van mij en m’n vriend waar ik al sinds m’n 12ste mee ga!

  https://www.instagram.com/p/CX6s8_GrnTO/

  Fijne kerstdagen allemaal!

  3
  5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.