Lange Frans was geen fan van koningin Elizabeth

De koning van de complottheorieën, de man met drie hersencellen, de man die openlijk fantaseerde over het omleggen van Mark Rutte laat zelfs de doden niet met rust. Lange Frans was geen fan van koningin Elizabeth.

Deze man… zucht… Eigenlijk zou je er geen seconde aandacht meer aan moeten besteden, maar dit vraagt toch om een kort artikeltje. Fransje weet namelijk niet van ophouden. De vrouw wiens lichaam nog niet eens koud is, een vrouw van 96, wordt door Frans neergezet als ‘moeder van meerdere pedofielen’, haha! Mijn god…

Die vrouw is ook echt heus niet heilig te noemen. Er is ook echt wel genoeg kritiek tegen haar, maar Frans weet het nog mooier te verpakken. Ook zij was onderdeel van het pedofielen netwerk, of zo?

Laten we wel even als sidenote toevoegen dat we vermoeden dat het over Elizabeth gaat, omdat het oude vrouwtje gisteren nog is overleden, maar misschien gaat het wel over een andere koningin. Hoe dan ook, prima.

56 reacties op “Lange Frans was geen fan van koningin Elizabeth

 1. ..... zegt:

  Man met 3 hersencellen? Meer hersencellen als de meeste nederlanders als ik naar zijn manier van denken kijk over bijvoorbeeld corona of de politiek.

  151
  42
 2. GrammarPolice zegt:

  Het is “de vrouw wieR lichaam blabla..”
  “Wiens” is voor terugverwijzen naar mannelijke personen.
  Ik dacht dat Jan dit wel zou weten 🙂

  2
  2
  • Jan Roos is Dik, Lui en Lelijk (en Alcoholist) zegt:

   Ik blijf me verbazen dat mensen denken dat Jan slim is. Iedereen lijkt een genie als je hem naast Dennis zet blijkbaar.

   6
   2
 3. Roos mag ook wel deadt, geen 5 seconden rouw zegt:

  Dikke Janhhh was ook alweer geen fan van zijn keuninginettje Joyce. Maar ja laffe big altijd nog handig voor de was van je vieze ondergoed. Dikke vieze pad Roos

  3
  1
 4. Kevin zegt:

  Ik en met mij al mijn naamgenoten vind dat de echte complot gekkies de mensen zijn die op het partijkranten stemmen. Denk je dat ze daar zitten om jouw belangen veilig te stellen ofzo?

  6
  1
 5. Janus Anus de glasbakbig van Bergen zegt:

  Geef al je geld aan mij en aan de downie Dennus. Dan krijg je tot je dood iedere week overgtypte zooi. hik hik burp. Je zult niets meer bezitten en toch blij zijn met jullie schreeuwlelijk alcoholist Roos

  5
  2
 6. Rinus Rukwind zegt:

  Ik zou zo graag eens wat leniger zijn en mijn eigen balzak kunnen likken, mijn ster kunnen rimmen en mijn pis opslurpen door mijn pielleke vacuum te zuigen

  2
  2
 7. Fange lans zegt:

  Jezus wat een stelletje onbenullen in de comments zeg. Is dit nou het publiek van roddelpraat? Kan iemand mij dan een voorbeeld geven waarbij lange Frans gelijk had.
  Gr

  7
  6
 8. Appeltaart zegt:

  Jimmy Savile was haar beste vriend, Andrew haar zoon en ze zijn beiden nakomeling van Koningin Victoria. Dus wie is hier nou dom; Lange Frans of degene die dit schrijft?

  15
  2
  • Appeltaart zegt:

   En een topicschrijver met de grammaticale beheersing van een visstick (alleen al snel scannend spot je vijf grammaticale- en spelfouten) moeten wij zeker wel serieus nemen? Ga toch fietsen; en zoek a.u.b. een passende functie.

   5
   2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.