Relletjes

Lange Frans staande gehouden door Marechaussee, aangifte volgt

Lange Frans staande gehouden door Marechaussee

29 oktober kwam de reuzenrapper in de problemen op Schiphol. Hij kreeg ruzie met een verkeersregelaar op de busbaan. En dat niet alleen: Lange Frans werd staande gehouden door de Marechaussee. Zijn ex reageert boos op de verschillende berichtgevingen over Frans.

Lange Frans staande gehouden door de Marechaussee

Aan Shownieuws vertelde hij dat de verkeersregelaar hem had ‘afgesnauwd’ nadat Frans met zijn auto op de busbaan reed. Zoals we allemaal weten is dat niet helemaal de bedoeling. Dat probeerde de regelaar hem duidelijk te maken met woorden. Maar Lange Frans vertelt ook dat de verkeersregelaar zijn passagiersdeur had geblokkeerd waardoor de persoon die hij ophaalde niet in kon stappen.

Dat was natuurlijk onhandig, want nu kon de persoon in kwestie niet instappen. Frans was daar ook duidelijk niet van gediend en besloot zijn auto uit te stappen om de weg eens even vrij te maken. Nadat hij niet weg wilde stappen, gaf Frans hem een ‘zetje’. Door het ‘zetje’ zou de verkeersregelaar zijn gevallen en gewond zijn geraakt.

Aangifte volgt

Zelf zegt Frans dat er in de berichtgeving overdreven wordt. De verkeersregelaar wil naar alle waarschijnlijkheid aangifte doen tegen Frans. Frans noemt het idee tot een aangifte ‘onterecht en overdreven’. Mocht er een zaak komen, dan is Frans nergens bang voor. Hij weet namelijk zeker dat er weinig tot niks aan de hand is.

Ex-vriendin Frans is boos

De Marechaussee wil geen uitspraken doen over de zaak, maar wie er wel iets over kwijt wil is de ex van Lange Frans. Wat zij er mee te maken heeft weet niemand. Juicechannel deelde het verhaal van zijn ex. Ze schrijft: “Ik ken Fransie niet als agressief, hij kan nukkig zijn en lomp, maar agressief is hij niet! In de ruim 15 jaar dat ik hem ken heeft hij nog nooit iemand fysiek aangevallen.” Ze laat weten er hard om te moeten lachen.

Ze deelt zelfs de mening van hun dochter: “Toen Danie (onze dochter) dit verhaal hoorde kon zij haar oren niet geloven. ‘Huh, papa?! van mama zou ik het wel verwachten, maar van papa nooit.'” Maar aan het lachen ging eerst een boze toon vooraf. “Het wild west gaat beginnen”, begon ze mee. “Er is een verschil tussen staande gehouden of aanhouden!”, zegt ze woedend over de berichtgevingen van andere nieuwssites. Nou, ja… De waarheid zal wel weer ergens in het midden liggen. Ik ben benieuwd of er nog een rechtszaak gaat komen.

Nog geen reacties