Ladies of Soul zwijgen over Glenda

“De Ladies of Soul kunnen we beter de Ladies of Silence noemen, want die hebben op ons verzoek niet willen reageren of zij inderdaad Glennis nog een podium geven”, aldus Guido den Aantrekker in Shownieuws. Het verzoek was of er nog wel plaats is voor Glennis Grace nu het OM haar officieel heeft gedagvaard.

Toch wel raar, want de dames hadden nog een redelijk grote mond een tijdje terug. Glennis kwam met een onzinnig sorry-filmpje dat volledig was afgestemd met het zangclubje. “Justitie doet grondig onderzoek en daar vertrouwen wij op”, staat te lezen. Nou het onderzoek is afgesloten en Glenda is het haasje. En nu? Nu niks blijkbaar. De dames zeggen er helemaal niets meer over. Het laatste bericht was dat zij en Grace slachtoffer zijn. Het lijkt er dus op dat ze hopen dat het overwaait en dat is een bijzonder domme inschatting.

36 reacties op “Ladies of Soul zwijgen over Glenda

 1. Michiel zegt:

  een podium met 4 tokkies of met 3 tokkies. ik zie het verschil niet. publiek wat op die dames af komt spoort ook voor geen meter. dus zal me eigenlijk aan mijn reet roesten of Glenda Batta er wel of niet bij is.

  40
  4
 2. Janus Anus voor al uw zelfmoordadvies zegt:

  Kunnen ze niet gezamelijk hun polsen doorsnijden verticaal. Dat zal vocaal een gekerm geven. Zoiets als massale zelfdoding in een sekte.
  Of van een flat duiken. Heb dat Marc van der Linden aanbevolen in de uitzending.
  Want zo ben ik een smerige nare volgevroten asociale haatbig.

  4
  18
 3. Denniiie Schoutenz uit Almere zegt:

  Ik vind dit niet geyllll. Ik ben van de jongensbipsen. Bovendien zijn mijn borsten groter dan van dat groepje dames

  4
  9
  • Sander zegt:

   Zekers, van de vier wil ik er wel drie zwanger maken, de lelijkste mag voor mij pils gaan halen bij de jumbo, schijnt dat ze de weg daar aardig weet.

   9
   8
   • David zegt:

    Die blonde zal ik echt ongehoord hard in haar reet willen neuken. Dat haar strond op mijn rug zit, en na de daad me snikel aan de witte gordijnen afvegen en afscheid nemen. Helemaal top

    4
    8
    • Suzanne zegt:

     Beste heren, gezien jullie zieke geesten over het verkrachten van vrouwen schokt mij diep. Ik ga er vanuit dat jullie dit zelf ook inzien dat dit gedrag niet oké is. zelf ben ik ook een verkracht op een feest van een vriendin, ik was pas 17 jaar en had sex met vier Afrikaaans mannen, de pijn en verdriet is ongekend, het voordeel is wel dat ik nooit meer hoefd te persen met poepen, dat dan weer wel.

     15
     3
     • Qwerty zegt:

      Doe toch niet zo moeilijk, het heeft helemaal niets met aanranden of verkrachten te maken. Als jullie vrouwen gewoon meewerken, dan hoefde wij niet zoveel moeite te doen.

      3
      7
  • U zegt:

   Wat raar is 1 van de dame van ladies of soul had gezegd, wat Glennis Grace heeft gedaan is niet erg. Public pakt dat zo erg. Waarom heeft zij in de gevangenis gezeten dan en waarom 26 okt moet zij voor de rechter. Dus zij is er fout geweest. Om jullie groep te beschermen daarom zo iets gezegd. Of public komt wel voor jullie afwachten.

   0
   0
 4. Ruud zegt:

  Ik ben door die bruine nog eens gepijpt op de vmbo, in het fietsenhok voor drie belinda sigaretten en een pakje kauwgum. Beste tijden waren dat.

  12
  6
  • De Baas van Niks zegt:

   Gefeliciteerd met je 16e verjaardag, zoontje van Glenda. Wel een beetje triest dat je op je verjaardag dit soort lelijke dingen reageert. Een echte man zou er boven staan, jij hebt nog een lange weg te gaan maar hopelijk eindig je net zo als die opa van je. “Hmpf hmpf hmpf”.

   5
   0
 5. Dennis moderator zegt:

  Beste roddelpraat vrienden en vriendinnen. Houdt het een beetje netjes. Ik wil mijn website niet kwijtraken en noodgedwongen bij mien pa in de kaaskraam komen. Ik word toch al de debiel uit Glanerbrug genoemd

  6
  6
 6. Ik ben tege aso huis mama tokkies die in de bak horen zegt:

  Grace (wat een neppe kutnaam) rot op uit dit land met al je kutvriendjes. Je hebt hier geen ene drol te zoeken. OPFLIKKERENEN MET DIE PROBLEEMRAKKER VAN JE!!!!

  10
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.