K*tomroep PowNed stel smerige opportunisten

Dat de omroep van Dominique Weesie (walgelijke man) een stel laaielichters zijn was geen geheim. Dat ze nu gaan fuseren met AVRO-Tros een lachertje voor de mensen die riepen het bestel te gaan opblazen. Dat Weesie en die talentloze Rutger Castricum miljoenen belastinggeld in hun zakken hebben gestopt is schandalig. Maar dat je nu over de rug van de noodlijdende horeca leden probeert te werven is wel echt the bloody limit.

“Wordt lid van PowNed dan steunen wij de horeca met een tientje.” Hoe verzin je het? De horeca heeft verschrikkelijk geleden onder de coronamaatregelen, terwijl Weesie elk jaar een kwart miljoen euro op zijn bank krijgt van ons gemeenschapsgeld. En dan nu de zogenaamde redder in nood willen zijn om mensen met een café of restaurant een tientje te geven. Hoe slecht ben je dan! En dat tientje is ook niet zomaar. Nee, je moet wel eerst even lid worden van die k*tomroep. Dus het heeft helemaal niks met schrale liefdadigheid te maken, maar weer met de zakken van Weesie en Castricum. Deze mensen zijn niet alleen walgelijk, ze deugen gewoon niet. Opportunisten zijn het smerigste drek onder in het riool.

196 reacties op “K*tomroep PowNed stel smerige opportunisten

 1. Mevrouw Is je Zaak he zegt:

  WE laten Sohrab aka 0fux dingen over jou schriven op Google en nu we allemaal onze straf krijgen snappen we het niet.

  2
  11
 2. Rotjoch zegt:

  LL Cool J wil niks van ons te maken hebben Boehoeeeee Daar zijn we MAD om. We dachten dat we het waren hier in Nederland maar die Amerikaanse rappers zien ons allemaal als NIKS.

  3
  9
 3. Pens van Jan roos zegt:

  Ondanks dat het een kut omroep is ben ik blij met alles wat gedaan wordt voor de horeca want ze verdienen deze behandeling niet

  0
  3
 4. AnaalKabaal zegt:

  Lol ze hadden beter het geld aan content kunnen besteden. Duidelijk te merken dat het geld vooral op ging aan hun eigen loon. En jullie die je er nog iets van probeerde te maken, worden afgeserveerd.

  Ten eerste maken Jullie een beter programma, met een veel kleiner budget. En zijn zelfs met meer bezig, waar de andere miljoenen nodig heeft zogenaamd.

  vond ik vooral die discussie over humor. En dat programma over goed/fout. Natuurlijk niet al te best gepresenteerd. Maar vooral onderwerpen bespreekbaar houden. De rek erin houden. En toen jullie (dennis/jan) nog je ding deden.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.