Entertainment

Koen van Heest klaar met fans Roxy Dekker: ‘Ophouden’

koen van heest roxy dekker

Koen van Heest blijkt een jaloers type te zijn, hij vindt het niet leuk dat de fans van Roxy Dekker in hun blote buik met 'I love Roxy' erop te zien zijn. Toch een soort concurrentie.

Koen van Heest klaar met fans Roxy Dekker: ‘Ophouden’

In een interview vertelt Roxy Dekker over haar succes, alleen ze vindt wel dat ze hele aparte fans heeft. “Het is natuurlijk superleuk om te zien dat mensen het leuk vinden, en mij leuk vinden, maar het blijft wel een beetje raar om mensen in hun blote bast te zien met: ‘I love Roxy’ erop.” Haar vriend Koen van Heest, één van de heren van de Bankzitters, schijnt toch een jaloers type te zijn: “Daar moeten mensen echt mee ophouden.”

Roxy vond het spannend om met de Bankzitters samen te werken. “Ik kende die gasten nog niet heel goed, dus ik vond het een beetje spannend of ik wel geaccepteerd zou worden door de groep, maar dat is helemaal goed gekomen”, zegt de zangeres. “Ik denk dat dat ook wel blijkt uit het resultaat van het nummer.”

Groot succes

Roxy is in ieder geval geaccepteerd door de Bankzitters, dat is duidelijk geworden door de YouTube-video waar ze aan mee deed. Ze begonnen de video met de vraag: “Is Roxy Ro klaar voor een Bankzitter?” Ze kwamen tot de conclusie dat als Roxy de opdrachten niet zou halen, ze niet klaar zou zijn voor een Bankzitter, niet klaar voor Koen van Heest dus. Maar tot onze verbazing kwam ze niet als verliezer uit de test, dus werd ze ‘geaccepteerd’ door de groep.

Na Anne-Fleur Vakantie en Sugardaddy is Huisfeestje, gek genoeg, ook een enorm succes. Met dit nummer had ze zelfs bijna een record te pakken. “Op twee artiesten na heeft ze bijna weer een record”, zegt Shownieuws-deskundige William Rutten. Het gaat om de meeste streams in 24 uur. Alleen Joost Klein en Duncan Laurence blijven Roxy en de Bankzitters voor.

6 reacties

Plofkip

Wat een armoede dat dit de nieuwe generatie BN’ers is.

DommeDoosDekker

Wat hebben we toch een pech met deze generatie eendagsvliegen. Als ze ooit echt moet gaan werken voor mijn pensioen, of mijn gat moet afvegen omdat ik dat zelf niet meer kan, heeft ze geen idee wat werken is.

Pjotr

70Mtonop de Randstad en ik reorganiseer de banen op mijn vlag. Deal?

Krijn Klein

leuke gast heeeeeeeeeeeeeeeeeeey en wat een leuk klein meisje heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Natnek

A|DSpatiënt met t€rmin@le k@nker.

Jan L R

Dat er vrouwen zijn die zo’n kwee willen? €€€€€€€€€€