Uit eerste hand

Koen van Heest (Bankzitters) draagt neppe Rolex

Koen van Heest (Bankzitters) draagt neppe Rolex

Koen van Heest (Bankzitters) draagt neppe Rolex. Een bron van ons met verstand van horloges heeft er eens goed naar gekeken. Hem viel op dat er dingen niet helemaal kloppen aan het sieraad.

Een mooi klokje

We kennen Koen van zijn carriėre als één van de Bankzitters op YouTube, maar bij mij is hij persoonlijk vooral bekend vanwege zijn relatie met Juultje Tieleman. De Bankzitters doen het wel lekker op YouTube en Koen wil dat graag benadrukken door met een Rolex rond te lopen. Geef hem eens ongelijk, het zijn mooie klokjes.

Koen van Heest (Bankzitters) draagt neppe Rolex

Een bron stuurde ons het volgende bericht: “Koen Van Heest draagt een Rolex Date-Just (Vintage) en ze doen in alle liedjes stoer over die rolex, maar hij is nep.” Ah, oh… Dat zou lullig zijn. Hij vervolgt: “Ze posten op TikTok laatst een filmpje waar de rolex goed in beeld was. Ik keek ernaar en hij is nep en is duidelijk te zien.”

Hét bewijs

Hij legt uit waar aan te zien is dat het horloge nep is: “Het kroontje is raar gevormd en het datumvenster vergroot de datum veel te weinig tot niet. En het lettertype van de datum is veel te dik. Ik stuur een foto van Koens rolex en van hoe die moet zijn, oordeel zelf…” Natuurlijk hebben we dat laatste gedaan en het lijkt er in onze ogen inderdaad ook op dat er dingen niet helemaal kloppen. Wat denken jullie?

Nog geen reacties