Instagram

Koen Pieter van Dijk exposed hater die hem met de dood heeft bedreigd

Koen Pieter van Dijk exposed hater die hem met de dood heeft bedreigd

Koen Pieter van Dijk exposed hater die hem met de dood heeft bedreigd op Instagram. De snuifduif maakt het internet de afgelopen dagen ook helemaal gek met video’s van zijn nieuwe gezicht. Daar zou hij veel haat op krijgen en besloot daarom één van die haters een gezicht te geven.

Onder het mes

De duif die tegenwoordig niet meer zoveel zou moeten snuiven, heeft een nieuwe operatie ondergaan aan zijn gezicht. In eerste instantie deed hij dit als doel om zijn voorhoofd bij te schaven (of zo?), omdat hij dat mooi vindt. De man is gek en dat weten we allemaal allang.

Toen hij bij de kliniek aankwam, bleek echter dat er meer aan zijn gezicht verbouwd moest worden. Zijn neusschotje was namelijk door al het gesnuif totaal verdwenen en moest vervangen worden. De arts heeft nu een stukje rib in zijn neus geplaatst. Wat fijn.

Koen Pieter van Dijk exposed hater

Op alle video’s die hij hierover deelde op Instagram kreeg hij behoorlijk wat haat over zich heen. Hij besloot één van die haters een gezicht te geven. Koen deelt een schermafbeelding van de berichten die hij ontvangen had en schrijft erbij: “Ik krijg weer zo veel doodsbedreigingen dus ik doe af en toe weer een expose dat zal dat grut leren joe joe.” Ja, ik denk niet dat het zo werkt, Koentje.

Doodsbedreiging

De man in kwestie scheldt hem uit en stuurt: “zal toch al het licht uit je slaan als ik je zie”. Nou, nou, nou. Dat is ook onnodig. Laten we even voorop stellen dat Koen een achterlijke idioot is, maar een doodsbedreiging is ook onnodig. Daar wordt niemand beter van. Hetzelfde geldt trouwens voor Koen. Stel je niet zo aan. Groetjes.

Nog geen reacties