Televisie

Khalid en Sophie onder vuur: ‘Waylon over het nalatenschap van André Hazes’

Khalid en Sophie onder vuur: 'Waylon over het nalatenschap van André Hazes'

Khalid en Sophie onder vuur wegens tafelgast Waylon over het nalatenschap van André Hazes. Hij komt praten over het onderwerp waar hij helemaal niets vanaf weet. Of zal het zo zijn dat wijlen André Hazes ook last had van een slappe l*l op het moment dat hij van Rachel Hazes besloot te scheiden?

Ruzie om de erfenis

Het is inmiddels alweer achttien jaar geleden dat André Hazes overleed, maar nu komt de erfenis ter sprake. Dochter Roxeanne Hazes sleept moeder Rachel Hazes namelijk voor de rechter als het gaat om het nalatenschap van haar vader. Uit stukken zou blijken dat Rachel het recht helemaal niet heeft op de erfenis die André heeft achtergelaten. De kinderen Rachel en André zouden de enige erfgenamen zijn op het moment dat hij zou scheiden van Rachel.

Waylon over het nalatenschap van André Hazes

Laat het nou net zo zijn dat André en Rachel vlak voor zijn dood op het punt van scheiden stonden. Dat zou dus betekenen dat Rachel helemaal geen recht meer heeft op de erfenis. Dit gevecht moet nog bij de rechtbank uitgevochten worden, maar in de tussentijd komt Waylon (of all people!) over deze zaak praten bij Khalid en Sophie aan tafel. Wat? En natuurlijk gaat het niet per se over de erfenis, maar over de carrière, maar dan nog steeds is Waylon hier absoluut niet de aangewezen persoon voor.

Khalid en Sophie onder vuur

Waar slaat dit op? Het schijnt ook dat wij niet de enige zijn die hier niets van begrijpen, want verschillende media hebben het er ook over. Juicechannel schrijft: “Al was hij de laatste persoon op de wereld dan vraag je hem zelfs niet voor dit onderwerp.” En dat klopt. Er is geen enkele reden om deze slappe zanger aan te laten schuiven om over dit onderwerp te praten. Tenzij wijlen André Hazes ook last had van erectieproblemen, slaat dit natuurlijk kant noch wal.

Nog geen reacties