Monique Westenberg pakt André Hazes terug

Monique Westenberg pakt André Hazes terug

Monique Westenberg pakt André Hazes terug. Ze plaatst een video op Instagram om hem te feliciteren met zijn verjaardag, maar daar zitten expliciete foto’s tussen die hij op een privémoment heeft gemaakt.

Monique Westenberg pakt André Hazes terug

Toen Monique Westenberg jarig was, plaatste André foto’s van haar toen ze op het toilet zat. Nu hij jarig is, besluit ze om hem terug te pakken. Ze plaatst nu namelijk ook foto’s van hem op het toilet en schrijft er ook bij ‘what goes around comes around’. Ook de hashtag #iloveyou is aanwezig. En dat terwijl juist net bekend is geworden dat ze uit elkaar zijn.

‘Let all the shitty years behind you’

Althans… Uit elkaar zijn… Ze hebben het over een andere ‘vorm’ van een relatie. Wat dat precies mag betekenen weet niemand. Dat hebben ze zelf ook niet bekendgemaakt. ‘Let all the shitty years behind you’ zien we ook in de video voorbij komen. De schijtfoto’s op het toilet zijn daarom een hilarische toevoeging. Wie had gedacht dat Moon zoveel humor zou hebben? Ik lig helemaal in een deuk.

Nog even vanuit RoddelPraat: Gefeliciteerd, Dreetje! Dat we nog maar veel juice over je mogen schrijven komende tijd. Alhoewel… Eigenlijk hopen we dat het een keer afgelopen is met alle onzin, maar dat ter zijde.