Koen Kardashian plaatst foto zonder kleren

Koen Kardashian plaatst foto zonder kleren

Koen Kardashian plaatst foto zonder kleren. Het is een foto waar niemand op zit te wachten, maar toch leek het Koen Kardashian het een goed idee om deze te plaatsen. Het gaat om een foto waarin hij helemaal zonder kleren te zien is. Het is bijzonder dat Instagram deze foto erop laat staan. Blijkbaar zijn er daadwerkelijk mensen die hierop zitten te wachten. De mensen onder zijn post zijn namelijk wel positief over de foto…

Koen Kardashian plaatst foto zonder kleren op Ibiza

Koen Kardashian is samen met wat vrienden op Ibiza. Blijkbaar lijkt het hem hier een goed idee om een foto zonder kleren te maken. Dit doet hij niet zomaar, hij doet dit onder de douche bij het strand. Dit houdt in dat hij zijn kleren uit heeft gedaan op het strand om een foto zonder kleren te maken. 

Hij is samen met zijn grote vriendin Jaimie Vaes te vinden op Ibiza. Zij heeft ook het een en ander aan zichzelf veranderd. Blijkbaar zijn ze hier allebei mee bezig, want Koen Kardashian wil ook gewoon weer Koen Pieter van Dijk genoemd worden. Blijkbaar is hij het helemaal niet meer eens met de manier waarop hij een tijdje geleden leefde. Dit is natuurlijk te verwachten als je hoort hoeveel cocaïne de beste man gebruikte in deze tijd. 

Nooit meer meedoen met ‘Special Forces’

Daarnaast heeft hij ook aangegeven dat hij nooit meer wil wil doen aan ‘Special Forces’. In dit programma heeft hij veel van zichzelf laten zien en het heeft hem blijkbaar ook goed gedaan. Hierna heeft hij namelijk besloten dat hij geen Koen Kardasian meer wilt heten. Ondanks dat wil hij nooit meer gebeld worden door het programma om mee te doen. Zo te horen vond hij het veel te zwaar om mee te doen aan zo’n programma.