Koen Kardashian is weer terug bij af deel2

Ach ach ach, arme Koentje. Eerste helemaal van de kaart willen afkicken in Zuid-Afrika. Maar zoals dat gaat bij junkies kunnen ze slecht tegen volhouden en dus ging hij weer veel te vlug daar weg. Toch maar weg proberen te blijven van verleidingen en breken met stoute vriendjes moet dan de oplossing zijn. En dan gaat het mis…

Heel soms een snuifje kan best denkt zo’n figuur dan, maar dat lukt niet wegens verslaving. Even een beetje van iemand anders, een half grammetje zelf halen, een hele dan maar en weer net zoveel als eerder. En hallo, daar zijn ze weer! De foute vriendjes zijn ook terug. En om het allemaal weer helemaal terug bij af te laten keren gaat Koentje nu overwinteren op het coke-eiland Ibiza, waar hij meer lijnen wegwerkt dan een terreinknecht in de winterstop bij een plaatselijke voetbalvereniging. Zonde.

12 reacties op “Koen Kardashian is weer terug bij af deel2

 1. Naam bij u allen bekend zegt:

  En nu allemaal eens liken! Voor de verandering. Kom er maar in jongens!

  I lov you ol xOXoXo ❤ & ❤️ & ❤️

  Heb de WAJONG weer weten te verlengen jongens

  Ik zing een lie.je voor jullie nu!

  3
  32
  • Anti alles zegt:

   Triest dat je daar überhaupt naar kijkt Henk. Ben je niet goed in de kop ofzo?
   Dan kan je beter voor de 8e keer kijken naar Handyman deep down in Drenthe.

   6
   2
 2. Robbie zegt:

  Tja kan niet ligt op het kerkhof, en wil niet ligt ernaast. Smerige junk niets meer niets minder, vind dit toch zo’n smerige gast he. Hoop dat die helemaal naar de sodemieter gaat daar in Spanje. En daarna niet weer janken en pretenderen dat het allemaal andermans schuld is……

  7
  3
  • Roddelsmaad zegt:

   Plezierjacht smokkel volk. Dus ligt altijd stash klaar voor ze om te nuttigen en om het naar het continent te slepen. Lachwekkend ze zien hoeveel memsen met genoeg ezeltje spelen. Dure hobby te onderhouden.

   3
   0
  • El Chapo zegt:

   Het ligt niet aan het product,maar aan degene die het gebruikt.Koen vindt het veel te lekker om als een vieze snol in zijn kont geheid te worden.Het zijn vaak de randsituaties,die het hem doen.Terugvallen bedoel ik dus.

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.