Koen K weer naar de kloten

Koen K weer in kliniek | Roddelpraat Nieuws

Tsja. Wat kan je zeggen van een junkie die zich als een junkie gedraagt. Eigenlijk niks. Maar jullie zitten hier niet voor de kat zijn viool, dus moet ik dit stukje tekst wel voltikken. Terwijl ik beter gewoon iets met mijn demonen kan doen (wat sinds gisteren betekent dat je vrouwen van 20 je nest in probeert te kletsen).

Manmanman…

8 reacties op “Koen K weer naar de kloten

  • Pascallie zegt:

   Ach ! Onze Koen Kardashian; Ik vind dat een moeilijk onderwerp :-/ Maar als ik jou was zou ik me als Bloempje in op deze mooie lente dag vooral niks aantrekken van jouw ‘demonen’ want dat valt allemaal reuze mee joh ! Jij kent en erkent jouw demoontjes, en jij danst tenminste met jouw demoontjes. Staat je netjes. Zij laat haar man -oftewel haar Satan- gewoon z’n gang gaan met vooral jonge pubers, die nog volop in ontwikkeling zijn en dan gaat ze dus allerlei moeilijke woorden qua beschuldigingen opnoemen om zo de aandacht van haar zelf af te weren. Ieder z’n ding. Maar als deze troela eens leert wat spiegelreflectie is, als zij eens écht spiritueel durft te zijn… Dan tja, barst die spiegel van haar lelijke porem door haar verrotte innerlijkheid. Nou. Ik ga m’n katje maar weer eens uitlaten, ja dat doe ik. Ze heet Cinderella maar vandaag noem ik haar Sneeuwwitje, en oweeeee, als dit een slechte 1 april grap is want dan ben jij morgen Alice in Wonderland die ik terug het konijnenhol in trap!!!

   1
   1
 1. Dr. Spock. zegt:

  Conversie-therapie gaat hier niet meer helpen, deze gast is een melodramatische aandachthœr die beter een poosje in een afkickkliniek kan gaan wonen.

  Of hij eindigt net als Jorik Scholten de vrouwenmepper in de goot, slapen onder een brug en bedelen voor geld en drugs.

  9
  0
 2. Timmy zegt:

  Kom op Koen. Nooit opgeven. Je weet waar je wilt komen en waarom. Wilskracht en zelfbeheersing blijven trainen tot je gezond verstand de baas is.

  1
  2

Reacties zijn gesloten.