Kleine Boef geboren

boef-crypto

Rapper Boef heeft een kind gekregen. Heel even dacht ik dat ze Al hamdoulilah heet, maar dat betekent ‘Dank aan God’, tenminste als je het goed schrijft. Boef wil dat zijn dochter in alle anonimiteit opgroeit en dat begrijp ik dan wel weer gelijk.

Want BN’ertjes die hun kinderen misbruiken om meer aandacht te krijgen heb ik een broertje dood aan.

25 reacties op “Kleine Boef geboren

 1. Robbie zegt:

  Ik hoop dat Achmedje zometeen een paar flessen drank heeft opgestuurd naar Jantjes Review, want geen alcohol doet hem geen goed. Ja sorry totaal offtopic ik weet het, maar zoals bovenstaande ook al zegt wat ken mij dit bericht nu schelen man……..

  6
  0
  • Ruben Koet zegt:

   Mooi man, ik vind het netjes dat je je publiek wilt laten zien dat je vader bent geworden en de anonimiteit van je kind tegelijkertijd respecteert.
   Je kan alles over Boef zeggen wat je wilt, maar dit vind ik netjes.

   11
   6
 2. Erik Terpstra zegt:

  Bureau jeugdzorg zal het wel druk krijgen. Eerst Famke Louise, nu rapper Boef.

  Kunnen we niet net zoals bij corona, als de ziekenhuizen vol dreigen te raken dat er dan maatregelen volgen hetzelfde doen met babies? Dus nu Barbie, famke louise, Boef, Douwe bob, allemaal teveel babies krijgen, anticonceptie verplichten voor geestelijk zwakke?

  10
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.