Famke Louise en Denzel hebben een baby

Joepie de poepie en van harte gefeliciteerd! Famke Louise is bevallen van zoon en hij heet Nówie Storm Slager. Wat jammer is, want ik had hem altijd NóWie Keur Slager genoemd. Enfin, volgens de kersverse ouders zou hun kind een Franse naam krijgen. Wat er Frans is aan Nówie weet niemand, maar goed ze spreken al nauwelijks Nederlands, dus een kniesoor die hierover zeurt.

Wat opvalt is dat op het hoofd van de baby gelijk een sticker van een beer is geplakt. Waarom weet werkelijk niemand, want kinderen van die leeftijd zien er allemaal hetzelfde uit. Of misschien is de mogelijkheid om hem te zien exclusief aan Videoland verkocht. Dat kan ook.

27 reacties op “Famke Louise en Denzel hebben een baby

  • Forum talk zegt:

   Nicht mittgestaltet plus nbedeutent, dassfür Menschenlicherherlichkeit zu m und einer Vereinanstaltungsgebot oder dann soort billig einem Ortsgebunden Zugelassencertificierung sinderten, wiesenwo den vollständig geimplodierten Sachen oder von einer Ladenperfektion gekniesendes sind damask dafurfurcden technische und die zusätzlich auch noch aktuellitärisch schnebellgezestette sind. Das Hefen steht für den Anderen Geimplodierte und Unterstützte müssen Zutritt. Am Besten das is.

   5
   1
 1. Jan van Lauwersoog zegt:

  Ben zéér benieuwd wanneer Nowie Storm zijn eerste My First Rolex krijgt.

  Fijn voor de gelukkige ouders dat ze nu een telg hebben die de komende jaren zijn leeftijdsgenootjes kan gaan ‘influencen’. De adverteerders staan waarschijnlijk te springen om hun producten via de familie Louise aan de ééncelligen en amœbes in deze samenleving te verkopen.

  Ténzij Nowie Storm zegt:!”…ik doe even niet meer mee”

  37
  0
 2. Ramon zegt:

  Dat bastaardkind is ook geboren met een DUBBELE ONDERKIN waarschijnlijk. dan ziet die beer er beter uit.
  Maar wat is dat wijf lelijk zeg op die foto hierboven.en hij is niet in turkije geweest ,met die paardebek.
  Tja hoe ziet die genetisch-kruising eruit. arm kind.

  10
  4
 3. Rogier Nigtevecht zegt:

  Wist niet dat die Famke zo een viswijf was. Tja, jeugdige fraaiheid slijt ook. Hoe lang voordat haar mannetje bij een ander zit? Denkend aan Anoukje meer de grote bek.

  11
  0
 4. Tibbeleyn zegt:

  Famke Louise, die beauty queen, is hard op weg een dikke, vette matrone te worden, en dat vind ik dan weer grappig. Bij iedere baby komt er een onderkin bij.

  10
  0
 5. famkefataleplofkop zegt:

  Is toch nooit om aan te zien geweest die halve malloot, ben bij voor d’r dat ze nu aandacht gaat geven aan d’r baby, dat scheelt ons weer wat ergernis in de media, hoop ok.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.