Kind Lil’ Kleine en Jaimie woont bij stiefvader

Lil' Kleine en Jamie Vaes doen weer net of ze een relatie hebben

“Lío verblijft voorlopig in Scheveningen waar de familie van Jaimie woont”, meldt RealityFbi. “Dit werd duidelijk uit meerdere gesprekken met bekenden rond het stel.” Dus naast dat hij zijn vader moet missen omdat die agressieve kabouter in Thailand probeert af te kicken en iets aan zijn geweldsuitbarstingen gaat doen ziet dat arme kind ook zijn moeder niet.

Dat betekent dus eigenlijk dat Jaimie niet voor het jochie kan zorgen. Bij een uithuisplaatsing kijken instanties eerst naar directe familieleden, wellicht is hij zo bij haar stiefvader terechtgekomen. Je kan toch wel stellen dat Vaes en Jorikje er een enorme puinzooi van hebben gemaakt met als grootste slachtoffer hun eigen zoontje. Moeders heeft het gewoon te druk met andere belangrijkere dingen.

24 reacties op “Kind Lil’ Kleine en Jaimie woont bij stiefvader

 1. Wim Heitinga zegt:

  Arm jong; als je ouders werkelijk niets anders kunnen dan snuiven slaan en de bips showen op insta….. wat moet daar van terecht komen.

  83
  3
  • Patty zegt:

   Ik had verwacht dat er een baby born uit dat plastic lichaam van die temeier kwam. Zo zie je maar weer hoe erg eens mens zich kan vergissen.

   19
   2
  • BBF zegt:

   Konden ze überhaupt bij deze hele Lul’ kleine kliek een negatief getest persoon vinden die de zorg van kleine Lulo op zich kon nemen?
   Best friends Koentje anorexia Kardashian, Estelle Gullit (bekend van der zwarte pinautomaat) enzo die snuiven toch vrolijk mee?

   10
   0
  • ThruthBadour zegt:

   Het kind plaatsen in een nest waar hij of zei uit kwam is….so wie Einstein sagte: Die Definition von Wahnsinn ist, immer das Gleiche zu tun und andere Ergebnisse zu erwarten”

   2
   0
  • Jolanda zegt:

   Opa’s en Oma’s zijn er om te helpen. Als Papa’s en Mama’s moeten werken enof andere dingen moeten doen. Hoe fijn dat de kleine man gewoon goed opgevangen kan worden… Media is media niet alles geloven.

   2
   1
 2. Peetje zegt:

  Zo veel signalen dat dit ging gebeuren. En dan als moeder niet de verantwoordelijkheid nemen om je leven per direct om te gooien en je kind op nummer 1 te zetten in je doen en laten. Gelukkig maar… nu hebben we weer heerlijk nieuws op RoddelPraat 😍

  12
  3
 3. Lil lkeine zegt:

  Weet niet of dit echt een gemis wordt. Ze was er toch al heel weinig. Vond feestjes vieren belangrijker dan de opvoeding. Manneke zegt nog geen woord…..

  8
  6
  • Timmy zegt:

   Effect van cocaïne kan die perceptie bij haar verklaren. Wil je “lachen”. Oude marketing uit VS kijken mbt. tot cocaïne, heroïne en amfetaminen. Vrije verkoop en over the counter. Daarom recreatieve gebruikers in deze tijd…. helemaal die met beperkte kennis. Het is geen speelgoed. En de mens is nog de mens. Ook onder geschoolden is er nog steeds meemweet en industrie met mensen die willen verdienen. Luister naar hun propaganda of bestudeer de geschiedenis oud en nieuw. Ik bedoel fentanyl crisis was slechts een daar gaan we weer crisis.

   0
   1
 4. Test zegt:

  Tjah dat is natuurlijk ook niet zo moeilijk bij deze 2.
  Op onaangekondigde momenten een drugs test en ze vallen elke keer weer door de mand.
  Dan is zo’n uithuisplaatsing slechts een formaliteit. Immers bewijs genoeg.

  5
  1
 5. Mabel wist de shit zegt:

  Stel dat he…de Lidl zijn handjes erg los zitten, wat natuurlijk een kwalijke zaak is. Maar het kan natuurlijk ook dat die Jamie Dwaas hem tot het uiterste heeft gedreven in samenwerking met die achterlijke vriendjes van haar. Hij moet wel zijn handen thuis houden maar dat gedrag van dat idiote wijf gaat ook alle perken te buiten.

  7
  0
 6. Jan met de korte achternaam zegt:

  Ik was laatst aan het fietsen en ik dacht ik doe een wheelie. Helaas was ik kenkervadsig dus ik lazerde op mijn knar. Gelukkig alleen wat egoschade en wat schrammen. Dat was het. Doei.

  1
  2
 7. Lucas zegt:

  Ik hoop van harte dat deze kleine knul hier sterker uitkomt. Beide ouders moeten zich de tyfus schamen dat dit zover heeft kunnen komen.

  5
  0

Reacties zijn gesloten.