Kind Lil’ Kleine en Jaimie woont bij stiefvader

Jaimie-Lil-kleine

“Lío verblijft voorlopig in Scheveningen waar de familie van Jaimie woont”, meldt RealityFbi. “Dit werd duidelijk uit meerdere gesprekken met bekenden rond het stel.” Dus naast dat hij zijn vader moet missen omdat die agressieve kabouter in Thailand probeert af te kicken en iets aan zijn geweldsuitbarstingen gaat doen ziet dat arme kind ook zijn moeder niet.

Dat betekent dus eigenlijk dat Jaimie niet voor het jochie kan zorgen. Bij een uithuisplaatsing kijken instanties eerst naar directe familieleden, wellicht is hij zo bij haar stiefvader terechtgekomen. Je kan toch wel stellen dat Vaes en Jorikje er een enorme puinzooi van hebben gemaakt met als grootste slachtoffer hun eigen zoontje. Moeders heeft het gewoon te druk met andere belangrijkere dingen.

24 reacties op “Kind Lil’ Kleine en Jaimie woont bij stiefvader

 1. Wim Heitinga zegt:

  Arm jong; als je ouders werkelijk niets anders kunnen dan snuiven slaan en de bips showen op insta….. wat moet daar van terecht komen.

  83
  3
 2. Robbie zegt:

  Tja rechtspraak is Nederland enkel een papierenkwestie. Tis zonde dat manneke hij kan er immers niks aandoen dat hij een junk als moeder en loser als vader heeft……..

  25
  2
  • Fernando zegt:

   Beter nu uit huis geplaatst dan dat hij hetzelfde te lot te wachten staat als die dooie hond van Jorik en Jaimie.
   En daarmee kwamen ze nog goed weg. Tenminste. Ze zijn niet vervolgd door de di erenp olitie.

   Maar een gedwongen ste rilisatie en vasectomie voor die k utkabouter en zn ex lijken me wel op de juiste plaats. Wat een verti eft stelletje kampers van het laagste allooi is het ook.

   Zijn al die bootsle tjes zo?
   Ik vraag dat voor een vriend.

   12
   0
 3. Peetje zegt:

  Zo veel signalen dat dit ging gebeuren. En dan als moeder niet de verantwoordelijkheid nemen om je leven per direct om te gooien en je kind op nummer 1 te zetten in je doen en laten. Gelukkig maar… nu hebben we weer heerlijk nieuws op RoddelPraat 😍

  12
  3
 4. Lil lkeine zegt:

  Weet niet of dit echt een gemis wordt. Ze was er toch al heel weinig. Vond feestjes vieren belangrijker dan de opvoeding. Manneke zegt nog geen woord…..

  8
  6
  • Timmy zegt:

   Effect van cocaïne kan die perceptie bij haar verklaren. Wil je “lachen”. Oude marketing uit VS kijken mbt. tot cocaïne, heroïne en amfetaminen. Vrije verkoop en over the counter. Daarom recreatieve gebruikers in deze tijd…. helemaal die met beperkte kennis. Het is geen speelgoed. En de mens is nog de mens. Ook onder geschoolden is er nog steeds meemweet en industrie met mensen die willen verdienen. Luister naar hun propaganda of bestudeer de geschiedenis oud en nieuw. Ik bedoel fentanyl crisis was slechts een daar gaan we weer crisis.

   0
   1
 5. Test zegt:

  Tjah dat is natuurlijk ook niet zo moeilijk bij deze 2.
  Op onaangekondigde momenten een drugs test en ze vallen elke keer weer door de mand.
  Dan is zo’n uithuisplaatsing slechts een formaliteit. Immers bewijs genoeg.

  5
  1
 6. Mabel wist de shit zegt:

  Stel dat he…de Lidl zijn handjes erg los zitten, wat natuurlijk een kwalijke zaak is. Maar het kan natuurlijk ook dat die Jamie Dwaas hem tot het uiterste heeft gedreven in samenwerking met die achterlijke vriendjes van haar. Hij moet wel zijn handen thuis houden maar dat gedrag van dat idiote wijf gaat ook alle perken te buiten.

  7
  0
 7. ShirmaMousse zegt:

  Ik dacht nog eens na over mijn comment van vanmiddag omtrent RP en passe, daar wil ik graag iets over zeggen:

  De uitzendingen zijn TOP, maar de artikeltjes gewoonweg kut. Er mist het lef, de moed om tegen schenen te schoppen en de doos van pandora te openen.
  Echter is er net een rechtszaak verloren (HB wss ook) en moeten Janneman en Dennie het gewoon rustig aan doen.

  Rectificatie: RP is niet meer zo kut

  0
  0
 8. Jan met de korte achternaam zegt:

  Ik was laatst aan het fietsen en ik dacht ik doe een wheelie. Helaas was ik kenkervadsig dus ik lazerde op mijn knar. Gelukkig alleen wat egoschade en wat schrammen. Dat was het. Doei.

  1
  2
 9. Lucas zegt:

  Ik hoop van harte dat deze kleine knul hier sterker uitkomt. Beide ouders moeten zich de tyfus schamen dat dit zover heeft kunnen komen.

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.