Kim Kutter en Jaap zonder Nek showen kinderen

Kim en Jaap doen alles voor aandacht. Ze doen aan werkelijk alles mee om maar met hun smoelwerk in een roddelblaadje te komen of als jurylid van een of andere zielige show mee te mogen doen. Het is hun broodwinning, ergens opduiken voor hun momentje. En wat doen dat soort mensen op een gegeven moment? Juist, die trekken hun eigen koters voor de camera.

Wel grappig dat Jaap een zoon tilt die bijna net zo lang is als hij. Derksen had weer gelijk.

15 reacties op “Kim Kutter en Jaap zonder Nek showen kinderen

  • scoop zegt:

   SCOOOOOOOOOOOOOOOOP

   TELEGRAAF

   Beste Zangers Live schuift Glennis Grace aan de kant
   Updated 29 min geleden
   30 min geleden
   in STERREN

   Glennis Grace doet niet langer mee aan Beste Zangers Live. Dat maakt de organisatie maandag bekend via sociale media. „Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar (artiest en publiek). Op dit moment kunnen we dit niet waarborgen met Glennis Grace in de line-up.”

   6
   5
 1. Kutter Ziefood zegt:

  Afz: Peter Plasman

  Onderwerp: Dochter, kleinkinderen, Jaap zonder nek

  Beste Roddelpraat vrienden,

  Bij deze wil ik jullie met spoed vragen deze foto´s van Kim Kutter en de mini Kutters te verwijderen. Jaap zonder nek mag daarentegen wel gewoon blijven staan. Daarnaast eisen ik namens mijn clienten rectificatie over het feit dat mijn kleinzoon net zo groot is als Jaap zonder nek, want hij is namelijk reeds twee koppen groter.

  Gebeurd dit niet binnen 24 uur, dan volgt er een kort geding. Ook willen we jullie dringend verzoeken om 10.000 euro over te maken naar Stichting HappyFish Nederland ovv donatie kutter ziefood op rekeningnummer NL69RABO0338497526. Gebeurd dit niet binnen 48 uur, dan zal er alsnog een zeebodem procedure volgen met medewerking van Fugro.

  Hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd, verblijf ik onder water in afwachting van uw antwoord.

  Hoogachtend,

  Peter Plasman in naam van Kutter Ziefood

  12
  4
 2. Janus anus roos de alcoholist zegt:

  De glasbakbig uit Bergen met 2 extra onderkinnen en vaak een volgescheten onderbroek / te dronken om de wc te halen / groet u
  Masr maak gvd gvd 5 euries en meer over
  Hik hik burph hik

  4
  14
 3. Danny Koerhuis zegt:

  Die Kim is niet van de melkboer. Wat is dat mens toch lelijk. Hoeveel emmers zaad heeft die moeten slikken om Miss Nederland te worden. En als je die kinderen ziet had ze dat ook beter kunnen blijven doen. Slikken, slikken, slikken.

  0
  1
 4. Freya zegt:

  Sorry hoor, maar wat een rare /nare reacties, laat iedereen in zijn/haar eigen waarde, als zij zich er goed bij voelen, wie zijn wij dan om daar over te oordelen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.