Johan Derksen: Kim Kötter en Jaap zonder Nek zijn k*t

Kim Kötter Jaap Resema

De laatste tijd is Johan Derksen niet zo leuk meer. Hij verdedigt zijn baas John of zit de zeikerige bejaarde uit te hangen. Maar soms heeft ie het toch weer een beetje te pakken. Zo ook in de uitzending waarin hij Kim Kötter en Jaap zonder Nek fileerde. Want zoals Derksen ook zegt: het zijn vervelende neppe mensen.

Alles voor de spotlights. Waarom programma’s deze types uitnodigen mag Jozef weten. Er is namelijk helemaal geen ene moer aan om naar te kijken. Alles is bedacht, niets is authentiek.

12 reacties op “Johan Derksen: Kim Kötter en Jaap zonder Nek zijn k*t

 1. Slow TV zegt:

  Goed hoor, dat ze bij de camping zender van Talpa hadden bedacht om een tegenhanger van Omroep Max te gaan worden.
  Wat een AlleJezus traag programma is dit. En die ouwe man uit Grolloo krijgt werkelijk waar alle tijd om z’n punt drie keer te maken…
  Niks meer urgentie van de dag.
  Niks geen deadlines of lange lijsten met onderwerpen… dit is kwebbel-tv.

  Forgive me, ik ga hier nooit niet ech niet never naar kijken, tenzij ik volkomen weerloos in een bejaardentehuis beland

  13
  6
 2. Rogier zegt:

  Wanneer dient het hoger beroep tegen dat achterlijke wijf stort ik nog snel een paar ruggen

  12
  1
 3. Reporter zegt:

  Janus Anus het haatvarken met 2 extra kinnen, de kalende opgezwollen biggenkop en het vadsige lichaam. Die Glasbakbig ziet er pas tof uit.

  3
  11
 4. WilfredG zegt:

  Wat wil die Johan D. nou nog over anderen zeggen met z’n ouwe vieze smerige dweilkop die hij telkens bij z’n baas John de M in zijn reet steekt oa met hij wist vanuit z’n ivoren toren niet wat er aan de hand was bij The Voice maar Edwin van de S moet dat wel hebben geweten van Marc O bij Ajax, om z’n baantje te kunnen behouden bij dat klote programma waar niemand naar kijkt want anders moet hij thuis achter de geraniums zitten.

  5
  0
 5. Evert E. zegt:

  Ja, Eus de kluizenleegrover wordt weer eens gepromoot. Straks zit ie György Schwartz aka Soros nog op te hemelen (joodse naatzi collaborateur, wiens beste tijd was tijdens de samenwerking met de naatzis cq samen plunderen)

  5
  0
 6. TiTaToverkuffar zegt:

  Zelfs een kapotte klok werkt twee keer per dag. Tenzij je zo’n digitale hebt, maar die bestonden nog niet in zijn tijd. Toen was alles nog van verse lavarotsen

  3
  0

Reacties zijn gesloten.