Kees van der Spek is een enorme sukkel

Iedereen moet zoveel prikken halen als hij/zij/het wil. Al neem je elke dag een booster, wat maakt het uit. Het gaat jouw lichaam in. Zo ben ik ook voor de vrijheid dat mensen dat spul niet willen. Maar stel dat het vaccin heel goed werkt, dan ben jij mooi beschermd. Iedereen blij. Nou ja, niet iedereen. Je hebt ook mensen als Kees van der Spek, een soort Peter R de Vries van AliExpress.

Want Kees is in alles Keuken Kampioenschap Divisie. Niet alleen in zijn programma’s en persoonlijkheid, ook in zijn meningen. Met een zelfvoldane kop een pleister op je arm tonen omdat je een prikje hebt gehaald is al redelijk sneu. Maar dat je daar dan een hele stoere tekst onder zet, die je later verwijdert geeft echt de treurnis aan. “En opmerkingen uitgeschakeld. Genoeg gelachen”, aldus Van der Spek.

Ik vind het altijd wat als iemand heel erg gevat uit de hoek wil komen, maar als daar commentaar opkomt als een laffe tak vlug de tekst weghaalt en de comments uitzet. Maar wat zei Kees dan? Dit: “begrijpen die antivaxers écht niet dat de jongste lockdowns waartegen ze o zo vreedzaam protesteren door henzelf veroorzaakt zijn?” Dan is het ook wel begrijpelijk dat je zoiets verwijdert, want het is voornamelijk bijzonder achterlijk.

Ten eerste zijn de jongste lockdowns niet veroorzaakt door antivaxers, maar vanwege een niet goed functionerend vaccin en de afbraak van de gezondheidszorg. Anders had Keesie namelijk die hele booster niet nodig gehad als 90% al gevaccineerd is en waren lockdowns niet nodig omdat we genoeg IC-bedden hadden. Ten tweede zegt hij dat antivaxers protesteren, wat onwaar is. Dat doen ze niet allemaal. En ten derde zouden alle antivaxers die wel demonstreren niet vreedzaam zijn, terwijl in de media duidelijk te zien is dat de agressie bij de laatste demo uit de hoek van de politie kwam. Al met al is Kees van der Spek dus full of shit. Maar zoals al eerder gezegd, dat helpt je carrière wel in dit land.

55 reacties op “Kees van der Spek is een enorme sukkel

 1. Clubber Lang zegt:

  Geweld van politie volgt na het niet opvolgen van bevelen. Zo simpel is het gewoon Jan. Je ziet de reactie van de politie, maar blijkbaar niet de reden. Bijzondere vent ben je toch.
  Groetjes, de ME.

  11
  31
  • Jan van Lauwersoog zegt:

   Precies dit.
   Nu wordt de politie verweten dat ze rellen hebben veroorzaakt, tot aan de VN aan toe nota bene.

   Als die 20.000 vreedzame demonstranten en die Michael Rijenga een beetje hadden opgelet dan hadden ze kunnen lezen dat de ME wilde staken vanwege de hoge werkdruk.
   Hoge werkdruk door dit soort demonstraties dus.

   En dan toch gaan demonstreren….

   Deze mensen hebben allen maar interesse in hun eigen ideologieën, die zijn geen onderdeel van de democratie. Zij geloven in een parallelle wereld die niet bestaat.

   10
   28
   • CheeseVonBacon zegt:

    Het opkomen voor je vrijheid en je rechten als mens is toch net wat belangrijker dan rekening houden met de stakingswensen van die doorgesnoven hooligans in een politiepakkie, ouwe.

    13
    0
    • Mirjam zegt:

     Bij zo’n prutartikel zou het fijn zijn als de naam van de schrijver wordt vermeld. Hij / zij/ het moet nodig eens nagaan wat een virus betekent. Maar blijkbaar weet hij /zij/ het het weer beter. Geef dan eens aan wat jij zou doen. Maar misschien hebben ze in Den Haag nog een functie vrij !!!

     0
     7
   • Barr zegt:

    Jij hebt duidelijk de beelden op telegram niet gezien want is poep wat je hier verkondigd, de me begon juist uit het niets in te slaan op toekijkende toesxhouwers, ga eerst eens checken voor je bullshit gaat verkondigen schaap

    3
    2
  • Revolutie! zegt:

   Was je erbij?

   We werden gesommeerd om naar de van baerlestraat te gaan deden we. Daar stond een rij ME, politie en honden op ons te wachten. Daarachter stonden fotografen al op ons te wachten. De veteranen hebben een gat gecreëerd om ons er door te laten. De ME begon met meppen. We deden juist precies wat ons werd gezegd stomme troll

   29
   5
  • Niels zegt:

   Demonstranten ontruimden gedwee het museumplein, met als gevolg dat ze klem zaten tussen de politie op het museumplein enerszijds en die in de Van Baerlestraat anderszijds. Ik weet niet of je er bekend bent, maar dan kun je geen kant meer op. Ook niet als dat van oom agent moet. Geen idee wie dat zo bedacht heeft, maar het zal niet oom agent zelf geweest zijn.

   Mensen die zelf nooit demonstreren lijken te denken dat de politie en de demonstranten elkaar niet kunnen luchten of zien en dat het slechts een kwestie van tijd is het fout loopt. Maar dat is niet zo. Het tegendeel is waar. Er wordt altijd leuk gepraat, samen foto’s genomen en zelfs geknuffelt.

   Maar ergens buiten het speelveld zit een lafaard, of misschien wel een groepje lafaards, die er prat op gaat om de boel doelbewust te escaleren.
   Maar ergens in een kamertje

   6
   0
   • Bert van Walraven, Amsterdam. zegt:

    Je had er sowieso niet moeten zijn.
    Die demo is van en voor lutsers die bukken voor Thierry en W. Engel ….en die zijn de lachende derde.

    Wil je een einde aan die pandemie?
    Probeer dan eerst ff logisch na te denken.
    In plaats van die volksophitsers te volgen

    10
    14
   • Steven zegt:

    Nee hoor. Er is er maar eentje die hier continue over auto’s loopt te zeiken en dat is die besneden rifaap

    Het was al genoegzaam bekend dat hij altijd nicks loopt te jatten.

    Deze ontheemde Hassan met de Tandjes heeft geen leven, en, zo blijkt maar weer, heeft ook geen poen.
    Zaniken over een oude landrover of over een sportautootje…. je zal er maar druk mee zijn.

    5
    0
 2. Konze Quincy zegt:

  Weer een held van zijn voetstuk gevallen. Jammer. Die oorspronkelijke tekst van onze dapper journalist sluit goed aan bij de oudejaarsconference van Peter Pannekoek. Daarin worden de antivaxers neergezet als het tuig van de richel, verantwoordelijk voor dood en verderf en alles wat maar slecht is. Je moet toch ergens een zondebok zien te vinden.

  16
  6
 3. Jan van Lauwersoog zegt:

  genoeg IC-bedden zal je nooit hebben als je zonder lockdown of vaccinatie blijft.
  Het zal hooguit ietsje langer duren voordat de maximum capaciteit is bereikt. Het is een akelige situatie, ik vind het raar dat er nog steeds geen afstemming is met onze buurlanden vwb winkelsluiting en horecasluiting.

  Maar ik vind wel dat mensen niet zomaar dingen mogen roepen.
  Als je al een onderwerp aansnijdt probeer je dan minstens erin te verdiepen.

  En onthoudt, over 60 tot 80 jaar is dit hele covid-gebeuren onder controle en kunnen we erom lachen.
  Tot dan moeten we de tandjes ff op elkaar houden en doorbijten.

  9
  3
  • Poepjes zegt:

   De jeugden van miljoenen jongeren zijn deels verpest door een incompetente corrupte overheid. Denk niet dat we daar in de toekomst over kunnen lachen

   6
   1
   • Jan zegt:

    Poepjes, je praat poep.
    Als die jeugd 500 jaar eerder had geleefd hadden ze allemaal doodgegaan aan de Spaanse Griep.
    Denk je dat ze toen nadachten over wat ze misten. Jeugdhonk, beetje Blowen, Buitenspelen, Bier drinken met vrienden?
    Welnee. Het ging elke pandemie om overleven. Vaak zelfs zonder ouders of verzorgers, iedereen ging dood weet je.

    Kom jij aan met gewauwel over een incompetentecoverheid.
    Ik zal je sterker vertellen.
    Er is niemand in de hele wereld competent. NERGENS NIET.
    Heb je opgelet? Het is een pandemie.
    Tot voor 30 december had niemand van Omikron gehoord.
    In april vorig jaar is de Delta-variant voor het eerst in Nederland geïsoleerd.
    NIEMAND wist dat die dingen zouden gebeuren.

    Jij verwijt die mensen die werken in de gezondheidszorg en de beleidsmakers in DH en al hun adviseurs dat zee niet goed genoeg in hun glazen bol kijken om te toekomst te voorspellen.
    En je neemt het ze kwalijk dat ze jou niet goed beschermen. Maar één ding is zeker: ze doen hun best om de schade te beperken.

    Hier géén verpleegtehuizen met honderden doden overal, in de kamers, in de gangen. En hier geen diepe kuilen waar de lijken in gekieperd worden met bulldozers omdat er simpelweg geen capaciteit meer is op de reguliere begraafplaatsen.

    Praat geen poep. Gebruik je eigen verstand.

    1
    8
    • Realist zegt:

     Niemand wist dat er varianten / mutaties zouden komen bij een griepvirus…???
     Hahah man man man, wat is dit voor een niveautje. Jan toch, dit kan echt niet.
     Ga eens terug naar de basisschool kerel. Er is maar 1 iemand die poep praat….

     0
     0
     • Jan zegt:

      Griepvirus….
      Seriously?

      Griep wordt veroorzaakt door het influenzavirus.
      Covid-19 door een coronavirus.

      Omdat SARS-CoV-2 volledig nieuw is voor mensen hebben we geen immuniteit. Iedereen wordt ziek en gaat deaud. Of ontken jij de oversterfte van de afgelopen twee ook voor het gemak?

      Om dit nou een griepje te noemen…
      Of woon jij in Lala-land waar de zon altijd schijnt achter de roze wolken?
      Dan mag het.

      2
      4
 4. Robbie zegt:

  Zit ook nog steeds te wachten op een booster oproep. Het is hier zo goed geregeld dat je wel 25 kilometer verderop je booster moet gaan halen. Waardeloos eigenlijk allemaal maarja wil me verder niet in deze discussie mengen…….

  5
  5
  • GGD GHOR NL zegt:

   Iedereen die 18 jaar of ouder is zou nu bij ons online een afspraak in kunnen plannen. Je hoeft hiervoor niet te wachten op een uitnodiging.
   ^ Gerrie van de GGD

   4
   6
   • Robbie zegt:

    Dat klopt!!! Alleen was er beloofd dat bij ons op het dorp een priklocatie zou worden geopend!!! En nu is dat afgeblazen en moet je alsnog 25 kilometer verderop zijn!! En nu word er misschien alsnog een testlocatie in dorp deels gebruikt als priklocatie dus daarom wacht ik. Maar blijf het gewoon vreemd vinden dat als het allemaal zo belangrijk en gevaarlijk is, dan zet je toch alles op alles om de drempel en obstakels te verlagen zodat men gevaccineerd/geboosterd kan worden?? Voor mijn vaccinatie moest ik ook al naar Bergen op Zoom 2 maal. en nu weer begin het riedeltje weer. En dat snap ik zelf gewoon niet. Groetjes Robbie een doodnormale burger

    2
    1
    • GGD GHOR NL zegt:

     Hoi Robbie,

     We zouden je eventueel in een GGZ instelling kunnen plaatsen. Dan komen ze naar jou toe om te vaccineren. Maar aangezien je een doodnormale burger bent vrees ik dat we onze capaciteit in de GGZ instelling vrij willen houden voor mensen zoals Gordon, Koen Pieter van Dijk, Sylvana Simons, Dhr. Baudet, N. Genot, Marco B. Etc.

     Je zou ook kunnen overwegen om te komen op een (elektrische) fiets. Een beetje lichaamsbeweging is sowieso goed tegen ernstige covid. Mocht je dit niet willen, dan zou je ook kunnen overwegen om te verhuizen naar een locatie dichterbij een priklocatie. Dit is ook handig voor toekomstige boosters, zodat je niet ieder half jaar 25km hoeft te fietsen.
     ^Richard van de GGD

     6
     10
 5. Maccaroni zegt:

  Ach ben blij dat het om nietsnut Kees van der Spek gaat.
  Toch bijna niemand die Kees kent en dus weinig mensen die zijn boodschap meekrijgen.

  Een groter probleem vind ik de Franse president Macron:
  Die ongevaccineerde gewoon pest tot het bittere eind.
  ‘Ongevaccineerden zijn niet-burgers, ik pest ze tot het bittere einde’.

  En dan te bedenken dat Nederland, Frankrijk en Duitsland altijd netjes volgt.
  Met andere woorden deze Gestapo praktijken krijgen we hier dus ook!

  17
  4
   • Maccaroni zegt:

    Tuurlijk Gerda heb je je 3x vaccinatie shotje al gehad? Want het vaccin werkt zo goed.

    Het heeft niets met complot te maken.
    Waarom zou ik mij moeten laten vaccineren als ik 99.98% kans heb om Corona te overleven?

    Waarom ben ik mijn vrijheid kwijt en moet ik überhaupt in verplichte lockdown of een vaccin nemen als de IC’s vol ligt met obees, vetzakken en de kans bijna nihil is dat ik op die zelfde IC kom of überhaupt ziek word. Mijn Coronabesmetting x2 inmiddels weer, kwam niet verder dan een snotneus.

    Steek die tijd liever in het zorgen dat volwassen Nederlanders gezond gaan leven.
    Meer dan 50% van alle volwassen Nederlanders heeft overgewicht en is dus potentieel Corona IC kandidaat. Maar dat is weer typisch Nederland he. Niet de vetzakken die Corona zo ernstig maken worden aangesproken op hun gedrag. Neee….. mensen zonder vaccin.
    En bedankt he!

    10
    4
    • Klaas zegt:

     Overleven is niet alles, hè. Of doen we allemaal maar alsof we zo kortzichtig zijn? Ooit gehoord van long-covid? Van het ziekmaken van anderen? Of ben je een masochist die graag heel ziek wordt? Mensen zijn oprecht achterlijk als ze denken dat ze beter ziek kunnen worden van corona dan een (paar) prikje(s) nemen.

     0
     1
 6. Daddy Yankee zegt:

  Dacht dat roddelpraat een wat neutralere houding zou hebben mbt het hele corona gebeuren. Blijkbaar vind Jan het nodig om zijn eigen mening hierover te delen. Jammer hoor.

  3
  8
 7. Mabel wist de shit zegt:

  Die Kees…hij zou graag in ’t open gat springen wat Peter R heeft achtergelaten. Allemaal deug acties. Weet je Kees, die mensen waar je zo op inhakt, dat zijn de mensen die naar jouw programma’s kijken, waar overigens niets uitkomt hoor want je zit voor de kat z’n kut te kijken. Er zijn al vriendjes van je, uit het grote gek geworden artiestenland die eieren voor hun geld kiezen, want niet meer optreden/openen geen centjes. En geef ze eens ongelijk want ook bij een artiest moet de schoorsteen blijven roken. Van mij part, neem je iedere week een booster dat moet je helemaal voor jezelf bepalen. Het is de mentaliteit.

  7
  2
 8. RTL Boulevard Team zegt:

  Zeker wel dat die antivaxxers deels verantwoordelijk zijn voor de lockdowns. Die mensen worden vaak ernstiger ziek bij besmetting, nemen vervolgens kostbare IC bedden in beslag, druk op de zorg, dus in godsnaam maar weer de lockdown in om de hoeveelheid besmettingen onder de duim te houden. Had anders mogelijk niet of minder lang gehoeven.

  Ik vind je een fijne vent, Ome Jan, maar je bent erg kortzichtig als het op de pandemie aankomt zeg.

  4
  11
 9. Lekkende aambei zegt:

  Die lelijke kop van knobbelneus Keessie begint steeds meer op één van die undercoververmommingen van Alberto Stegeman te lijken.

  4
  1
 10. GrammarNazi zegt:

  Jan Roos, je achterlijke standpunten omtrent corona hebben me al meerdere keren doen afvragen of ik mijn BackMe bijdrage niet moet stopzetten. Wat een achterlijke mongool ben je toch af en toe.

  3
  8
 11. Fred zegt:

  Jan, wat ben je toch een sneu kereltje geworden.
  De mini me van Thierry Baudet zeg maar.
  Voor de corona crisis vond ik jullie beide echt geweldig, maar mijn god wat zijn jullie diep gezonken.

  0
  1
 12. Kees zegt:

  Je mag vinden wat je wil, maar feit is dat de zorg overbelast is met niet-gevaccineerde mensen die corona krijgen. Van mij mag je ook kiezen of je een vaccin neemt of niet. Echter, dan moet je niet gaan zeuren als je de kroeg of bios niet meer in mag.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.