Kim Feenstra boos op Halsema

De meeste BN’ertjes hebben het maar makkelijk. Niet lang nadenken over wat je vindt, je praat gewoon het NOS Journaal en de Volkskrant na en klaar ben je. Zolang je maar deugt blijft de kassa rinkelen. Een afwijkende mening is namelijk heel slecht voor je portemonnee in Hilversum en omstreken. Maar daar heeft Kim Feenstra geen oren naar (flauw).

Het model noemt Femke Halsema een hypocriete tuttebel en dat is nogal wat, want de meeste BN’ertjes vinden het helemaal geweldig dat Amsterdam een extreemlinkse burgermoeder heeft. Punt is wel dat Feenstra gelijk heeft. Want als BLM of Extinction Rebbellion (klimaatgekkies) zonder toestemming demonstreren staat Femke erbij en zegt dat het goed is, maar als mensen tegen de coronamaatregelen demonstreren laat ze ze uit elkaar slaan door de ME. Dan ben je niet alleen hypocriet, je hebt ook maling aan de democratie. Want het demonstratierecht is er ook voor mensen waar je het niet mee eens bent. Maar leg dat maar eens uit aan iemand van een communistische partij.

32 reacties op “Kim Feenstra boos op Halsema

 1. Erik Terpstra zegt:

  Ik ben verliefd op haar geworden nadat ik de afleveringen gezien heb van Jan en Dennis in Mallorca. Wat een prachtige stem was die voice over, en dan zit er ook nog eens een leuk kopje op. Hele leuke knappe intelligente vrouw met een prachtstem.

  28
  2
  • Nutje zegt:

   Godverdomme het lijkt wel een spook die Halsema? Is ze zich weer kapot geschrokken toen zoonlief weer eens met het onbeheerde pistool van manlief aan het spelen was?

   14
   1
 2. Thea zegt:

  Die antivax-wappies zijn een gevaar voor de volksgezondheid en dus moeten ze die stakkers flink aanpakken!
  Overigens wordt het hoog tijd voor een vaccinatieplicht, ook voor kinderen.

  7
  59
  • Marcel zegt:

   Theo, Als jij nog steeds niet snapt dat het het niet gaat over een virusje, maar over complete sociale controle, dan zou ik zeggen slaap lekker verder. Jij bent onder andere de reden dat deze overtrokken situatie blijft bestaan. Zolang jij niet de verantwoording neemt om meer informatie tot je te nemen vanuit verschillende perspectieven zul je altijd de (nu nog) massa na blaten. Maar misschien dat je na booster nummer x( hangt af van je eigen reflectie) ook een helder inzicht krijgt en toch die onafhankelijke kanalen gaat bekijken. Ik hoop het voor je. Als advies kijk eens op het https://www.blckbx.tv/ . Nog echt onafhankelijke pers. Kun je van de NOS en al die DPG gerelateerde partijen niet zeggen.

   31
   11
  • Jan van Lauwersoog zegt:

   Prima Marcel.
   Jij mag een andere mening hebben.

   Al dat gelul over controle is toch een verhaaltje, dat snap je zelf ook wel?
   Fijn dat je figuren als Reijenga en Maffe Frans en de dansschool leraar nabrabbelt. Mag best.
   Maar dan moet je ook accepteren dat je weerwoord krijgt.
   Dat weerwoord is overigens ietsje beter onderbouwd dan al die complottheorieën van jou en de jouwen. Vooralsnog voorkomt een vaccinatie en een booster een hoop serieus leed.

   Wetenschappelijk onderzoek blijft nodig, we zijn pas bij het begin van deze wereldwijde pandemie. Ontkennen dat het serious business is vind ik nogal dom. En kortzichtig.

   Ik wens je veel wijsheid.

   10
   21
   • Marcel zegt:

    Jan,

    Als je zou lezen zie dat om een weloverwogen mening te hebben je beide kanten moet bekijken. Heb jij dat al gedaan? En volgens mij refereer ik niet naar die figuren die jij noemt. Ik deel een alternatief kanaal wat een serieuze reflectie geeft op de situatie waar wij inzitten. Misschien een 2e partij die je wel serieus neemt https://artsencollectief.nl/ . In plaats van gelijk maar “Wappie” te roepen zoals Theo ( Die overigens gewoon kinderen wil vaccineren zonder logische onderbouwing) zou je ook kunnen denken dat er meerdere wegen zijn om uit deze malaise te komen.

    20
    1
    • Omdenker zegt:

     Alternatieven blijven alternatieven, dat is het grappige aan deze term. Een alternatief zal dus nooit, maar dan ook nooit de actuele situatie worden. En met de wetenschap van vandaag had je het gisteren misschien anders moeten doen.

     4
     6
     • Omdenker zegt:

      @Jan: Zodra een alternatief mainstream wordt:

      1) Is het alternatief geen alternatief meer, maar een nieuwe werkelijkheid.
      2) Komt op het oude alternatief, inmiddels mainstream, een nieuw alternatief.

      Het zijn gewoon keuzes die gemaakt worden op basis van allerlei onderliggende motieven en meningen. (en soms ook feiten) Maar voor elke voor is een tegen te bedenken, voor de mainstream EN de alternatieven…

      Het is zaak voor alle mensen om zelf te beslissen op basis van betrouwbare en verifieerbare informatie, zelf je afwegingen te maken en daar naar te handelen.

      Het is aan de politiek en onderliggende wetenschappers om NL beleid te maken voor de gehele Nederlandse populatie.

      En als je geen vertrouwen hebt in de politiek, tja… dan moet je eerst eens uitzoeken waardoor je dat verloren bent. Want dat ligt toch echt (95%) bij de individuen zelf.

      1
      2
  • Steven zegt:

   En die slaven waren ook geen lieverdjes. Ga maar na hoe de voorouders van Akwasi aan hun handelswaar kwamen, zelfs hun eigen irritantste dorpsbewoners werden verkocht. Staat gewoon op internet dit verhaal, dus het is waar.

   15
   2
 3. Mappy zegt:

  Hoi Dennis , hoe zit het met die dure Porsche die je gekocht hebt.
  Ik ben een back me sponsor en dat blijf ik ook maar doe niet net
  alsof het financieel slecht gaat als dat niet zo is,
  De inkomsten verdienen jullie omdat jullie twee een leuk programma maken
  waarvoor ik die 5 euro echt wel over heb.
  Dus koop wat je wilt en Jan ook maar ben wel eerlijk over jullie kanaal.
  Ik snap dat zielig doen meer leden oplevert maar ik voel me toch lichtelijk besodemietert

  15
  4
  • Steven zegt:

   Gørdøn loop niet zo te zeiken vent.

   Ga je nu elke dag, bij elk artikel, elk uur onder een andere nick een comment over die autootjes plempen hier zo?

   Wat voor een sneu jaloers weijf ben jij?

   4
   2
  • De baas zegt:

   35.000 views per extra aflevering = 35.000 maandelijkse donateurs
   35.000 x €5 per maand = €175.000 per maand
   €175.000 x 12 maanden = €2.100.000 op jaarbasis

   Dacht je nou echt dat ze op een droog broodje zaten te kauwen?
   Let niet op wat een ander doet en vul je eigen zakken, het hele programma is immers satire.

   3
   0
   • GrammarNazi zegt:

    @De baas. Hoe debiel kun je zijn. Alsof elke view staat voor een betalende gebruiker. Ik denk, dat elke wekelijkse uitzending wordt doorgestuurd naar gemiddeld drie tot vijf mensen. En misschien nog wel meer.

    1
    0
 4. Janet zegt:

  Die modellen zijn zo gek nog niet.
  Doutzen Kroes, Kim Feenstra. Beauty, brains en gezond verstand. Sterk dat ze zich uit durven spreken. Dat vraagt lef in deze tijd, zeker ook als je BN’er bent.
  Zou leuk zijn als zij een keer in de uitzending komt.

  7
  2
  • Mirjam zegt:

   Die modellen brains! Dacht van niet! Ze hebben geen fatsoen! Geen opvoeding gehad. Zoals zo velen op deze aardkloot. Ouder moeten iemand gereed stomen voor de wereld en ze moeten tegenslagen aan kunnen. Nou dat laatste is vooral een probleem. De ego’s zijn groot ! Een beetje tegenslag en het gemekker van de prinsjes en princesjes begint. Walgelijk!

   0
   1
 5. Cim Veenstra zegt:

  Kim kan schrijven. Verwacht je niet als je haar hoort praten. Als het uit haar mond komt dan denk je toch al gauw dat er een steekje loszit.

  2
  2
 6. Mongolenpraat zegt:

  Ik pis in mijn broek van het lachen bij de gedachte dat die Kim Feenstra kwaad wordt met dat spraakgebrek. Halsema zal hetzelfde hebben.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.