Kim Feenstra boos op Halsema

Kim Feenstra: "Nederland is pedostaat aan het worden" Ze is er helemaal klaar mee dat pedo's in Nederland steeds weer nieuwe kansen krijgen en dat daardoor steeds weer nieuwe slachtoffers vallen. Kim Feenstra deelt horrorverhaal

De meeste BN’ertjes hebben het maar makkelijk. Niet lang nadenken over wat je vindt, je praat gewoon het NOS Journaal en de Volkskrant na en klaar ben je. Zolang je maar deugt blijft de kassa rinkelen. Een afwijkende mening is namelijk heel slecht voor je portemonnee in Hilversum en omstreken. Maar daar heeft Kim Feenstra geen oren naar (flauw).

Het model noemt Femke Halsema een hypocriete tuttebel en dat is nogal wat, want de meeste BN’ertjes vinden het helemaal geweldig dat Amsterdam een extreemlinkse burgermoeder heeft. Punt is wel dat Feenstra gelijk heeft. Want als BLM of Extinction Rebbellion (klimaatgekkies) zonder toestemming demonstreren staat Femke erbij en zegt dat het goed is, maar als mensen tegen de coronamaatregelen demonstreren laat ze ze uit elkaar slaan door de ME. Dan ben je niet alleen hypocriet, je hebt ook maling aan de democratie. Want het demonstratierecht is er ook voor mensen waar je het niet mee eens bent. Maar leg dat maar eens uit aan iemand van een communistische partij.

Schermafbeelding 2022 01 05 om 09.29.28
Kim Feenstra boos op Halsema 3