KATSJING! Ook 20k van Jan Versteegh

Ook kassa voor Jantje Versteegh. De carrière op teevee gaat ook niet zo lekker. Vrijwel alles wat hij aanraakt verandert in een kijkcijferdrama, dus een extraatje is dan altijd fijn. En laten we eerlijk zijn, voor een foto van een prik of pleister is 20 ruggen toch een lekker bedrag.

Welke BN’ertjes volgen? We hebben er nu 3.

15 reacties op “KATSJING! Ook 20k van Jan Versteegh

 1. Robbie zegt:

  Krijgen zij daar echt €20.000,- voor??? Ik ben zelf gevaccineerd en wacht op de uitnodiging omdat ik hier geen priklocatie is en weer 25 km verderop moet zijn en weer kwartier moet zitten in zo’n domme tent, maar heb ook mensen in me directe omgeving die zich niet laten vaccineren. En dat boei me echt geen ene fluit en ook geen zin in discussie daarover enzo. Alleen denk ik niet dat als mensen zien oh Beau of Jan heeft zich laten vaccineren dan zal het wel goed zijn. Echt €20.000,- per zo’n kutBN’er is echt weggegooid geld. En dat is wel ons geld, dus dat verbind ons dan weer wel. Schandalig gewoon…..

  22
  0
 2. Karel zegt:

  Belastinggeld geven aan ‘invloedrijke’ mensen om een iets uit te dragen waar zij wellicht zelf niet achter staan. Dat is toch pure propaganda?

  31
  2
  • Govert Sweep zegt:

   Die porsche is gelukkig niet betaald van belastinggeld. Met die 20k heb ik overigens ook geen problemen mee, als dat betekend dat we sneller uit een lockdown zijn en er dus weer meer belastinggeld binnenkomt dan dat dit kost.

   0
   19
 3. Mabel wist de shit zegt:

  Beau, Richard Krijsgek, Bennie Jolink, Boef maar die heeft het geld weggegeven, Verder kan je alle foto’s downloaden op de site van de Rijksoverheid. In hoge resolutie.

  2
  2
 4. Karion Moopmams zegt:

  Hoi Jan, je neemt die experimentele spuit zoals ik uit je tekst verneem om je QR code te krijgen. Hiermee hoop je toegang te krijgen op plaatsen waar de overheid je anders verbied om te komen. Dit is de reinste chantage en heeft niets met volksgezondheid te maken. Hopelijk heb je een placebo gekregen en heb je geen last van vaccinatieschade. Veel sterkte in ieder geval.

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.