Ook Beau 20k coronageld rijker

beau-vaccinatie

Hij iet zich al eerder live op de teevee een vaccin inspuiten, maar nu gaat Beau van Dingen en Danges een stapje verder. Hij doet mee aan een overheidscampagne om BN’ertjes in te zetten om de laatste 11% over te halen die FANTASTISCH functionerende prik te halen. Ze krijgen er 20k voor, dus het het is even oprecht als Gordon en zijn liefde voor mongolen.

Let de aankomende tijd goed op wie zich laat inhuren door het Ministerie van VWS en met een spuit of pleister op de socials oproepen om een booster te gaan halen. Dat zijn de mensen die dus werkelijk alles voor geld doen.

25 reacties op “Ook Beau 20k coronageld rijker

 1. Lady Gaga zegt:

  Voor 20K mogen ze mij iedere 3 weken wel vaccineren. Voor een heel stuk minder ook.
  Misschien wat voor Tukkertje Lorenzo, hoeft hij geen videoboodschappen meer op te nemen voor 2 euro per stuk. En met zijn BMI valt hij sowieso in de risicogroep.

  7
  15
  • Daap van Jissel zegt:

   Hallo Beau. Vrijwel je gehele betoog zal ik onderstrepen en ben ik het met je eens. De terrassen moeten open, festivals moeten open, ondernemers moeten hun zaak kunnen openen we moeten inderdaad op vakantie kunnen gaan en zonder masker door drukke winkelstraten kunnen banjeren. Afgelopen jaren was dit veelal niet mogelijk omdat het volk door de overheid onderdruk is geworden met als reden dat men de griep heeft geherdefinieerd. Hetgeen je beweert, dat deze dingen weer kunnen nadat mensen zich laten inspuiten met een experimenteel vaccin, lijkt mij fake news. Dit is wat Hugo ons beloofde wanneer 70% van de volwassen bevolking zich zou laten injecteren. Helaas hebben mensen zich laten chanteren met deze leugen, waardoor deze charlatan inmiddels 89% van de bevolking 3 maal heeft geprikt en vervolgens ons land in een strenge lochdown houdt. De ziekenhuizen hebben het druk met mensen die onverklaarbaar vaak last hebben van bloedproppen, tia’s en hrtaanvallen. Toevallig zijn dit bijwerkingen die kunnen ontstaan van de expertimentele vaccins die je aanprijst Beau. Gezien de eerste 3 prikken niet werkten en de besmettingen nog nooit zo hoog waren, zijn prik 4 en 5 ook al besteld. Men is druk bezig om gezonde kinderen in te spuiten, waarna vaccinfabrikanten niet meer verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor vaccinatieschade wanneer deze uit de testfase zullen komen. Oftewel, hecht je waarde aan je gezondheid, laat je niet inspuiten met deze troep zoals veel kundige mensen waarschuwen, maar deze mensen worden stelselmatig uit de media verbannen.

   6
   1
 2. Pieter zegt:

  Ik heb gehoord dat je er niks van krijgt.
  Niks om je zorgen over te maken dus.
  Tenzij Anita Witzier dat hoofd kreeg van die booster..maar dat lijkt me sterk.

  Maar ff wat anders.
  Stel dus dat als die 80% gevaccineerde mensen geen corona of omikron meer kunnen krijgen (ofwel niet (heel) ziek meer worden als het wel krijgen), dan zouden we toch kunnen stoppen met die lockdown?
  Of mis ik iets?

  20
  2
 3. Mabel wist de shit zegt:

  Wat eigenlijk nog achterlijker is, hoe kon heel Beau kijkend Nederland denken dat die hij voor niets zich live een injectie op tv liet geven. Die mensen bewegen alleen als je er een kwartje in doet, dan waggelen ze weer een kwartier in het rond.

  15
  1
 4. Fanny zegt:

  Belachelijk dat psudo BN’ers zoveel geld krijgen om een experimentele prik te gaan promoten.
  Diederik Gommers heeft per ongeluk al verklapt dat met de wetenschap van nu de prik niet de oplossing is voor Corona.

  Het is zo simpel. Zorg dat mensen eens gezond gaan leven. En dan heb ik het niet over wat je niet zou mogen eten. Nederlanders zijn lui en sporten over het algemeen niet. Als je gewoon fatsoenlijk beweegt kun je alles vreten wat je wilt.

  50% van alle volwassen Nederlanders heeft overgewicht. Meer dan genoeg kandidaten voor de IC. Een prik of meer IC bedden is een symptoom oplossing. Je moet het probleem oplossen waar het zit.

  19
  2
 5. J. van Velzen zegt:

  Smerige Wappieparasieten zijn al vroeg op vandaag. Namens alle ondernemers nog bedankt voor het in lockdown brengen van Nederland. Gestoorde uitvreters.

  9
  28
  • Jantje BUSTED zegt:

   En ondertussen allemaal donatiegeld geven aan de jetsetters van Roddelpraat, terwijl ze het ook aan de noodlijdende ondernemers hadden kunnen geven.

   4
   20
   • Binnenstebuitenachterstevorendenkendenken zegt:

    Wat zeg jij? Heey toen alles voor de wind ging en je lekker op ‘jetset’ vakantie kon, lekkere auto onder je reet, gaf je toen ook aan de arme? Stond je gratis drankjes uit te delen aan de armen? Betaalde je extra belasting bovenop het reguliere om de kas te spekken voor al die kids die zonder lunch naar school moeten? Heeey jullie hebben t moeilijk en moeten wij dat betalen? Echt het nieuwe omdenken.wat zeg ik? wel de deur die open is sluiten voor mensen die jullie altijd trouw gespekt hebben? Echt hoor? Snap de clou even niet kan iemand mij dat uitleggen.en nog wat mogen we al niet meer weten waar wij ons geld aan uitgeven? Mogen ze n auto rijden en een leuke? Moeten ze daarvoor toestemmjng vragen aan jou? Vragen..heleboel vragen….dennyboy en ome Jan geniet van je waggie. Wel verdient. Ze zijn jaloers bah bah

    0
    0
  • Harco S. zegt:

   Tuurlijk van Velzen. Een paar km verderop in België is geen lockdown.
   Zouden daar geen wappies wonen dan? Alle Belgen zijn volgens veel Hollanders toch dom?

   Ik zou zeggen ga klagen bij de overheid.
   De overheid heeft er de afgelopen 10 jaar een rommeltje van gemaakt en zie nu met de pandemie het resultaat. Immers waarom krijgt men het in België wel voor elkaar en hier niet?

   11
   3
  • De Depressieve Postbode zegt:

   Moet je de regering voor bedanken. 2/3 van de besmettingen zijn gevaccineerde mensen. Dan werkt die spuit misschien toch niet zo goed als ze het volk doen geloven.

   10
   3
  • Wappie zegt:

   Jammer en weer een uitlating ipv je eens in een wappie zijn schoenen te plaatsen?! Ik zelf vertrouw het vaccin niet, wat ze me ook voor schotelen. Als jij vertrouwen hebt om door oranje te rijden(lees vaccinatie) en ik niet en ik rem(geen vaccinatie) waarom willen mensen mij zo nodig iets opdringen?? Mij hoor je ook niet zeuren over rokers, drinkers of slecht eten. Hopelijk krijgen mensen ook eens begrip voor de wappies. Die niet denken dat er nano technology in het vaccin zit. Maar die er gewoon geen vertrouwen in hebben. Mag dat???

   4
   1
 6. Bezint eer ge begint zegt:

  1. Het vaccin werkt niet (voldoende). Hetgeen niet verbazingwekkend is, aangezien de normale, wettelijk vastgestelde termijn waarbinnen een vaccin uitvoerig getest moet worden met jaren (!) is verkort. Want het moest coûte que coûte zo snel mogelijk op de markt gebracht worden.
  2. Is een vaccin überhaupt nodig? Meer dan 92 % van alle mensen waar het virus in het lichaam wordt vastgesteld (door een test die daar helemaal niet geschikt voor is overigens) is volledig klachtenvrij. Er overlijden meer mensen aan de griep dan aan covid en voor de griep is er toch ook geen dwangvaccinatie?

  9
  2
 7. Anti alles zegt:

  Beau met zijn gespeelde overdreven blije bakkes mag van mij wel een ander spuitje krijgen. Die smerige blije geit met zijn overheids propaganda.

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.