Katja Schuurman aan de paddo’s

Katja Schuurman gooit voorgevel op Instagram

Nu weten we van Katja dat ze een beetje anders is dan anders. Ze heeft een zware seksverslaving en verslijt mening man. Nu blijkt ze ook niet vies te zijn van dope. In dit geval paddo’s waarvan je gaat trippen, vertelde ze in het tv-programma ‘Boerderij van Dorst’ . Het werkt zo goed voor het voormalig mooiste meisje van het land dat ze over haar scheiding heen is door de paddotrips.

“Paddo’s zijn een fantastische uitvinding”, aldus Schuurman tegen presentator Raven van Dorst en mede-gast Douwe Bob. “Ja, dat is toch iets geniaals wat dat doet met je. Ik had wel wat te verwerken met mijn vorige scheiding, dus ik nam paddo’s en kreeg allerlei inzichten. Toen heb ik op dat moment in die trip van alles verwerkt.”

11 reacties op “Katja Schuurman aan de paddo’s

 1. Fopje zegt:

  Tjah manisch depressieve figuren gaan vaker aan de dope om hun gevoelens te onderdrukken.
  Feit ook dat dezelfde groep tich relaties verslijt omdat leven met een manisch depressieve partner (ervaring mee) echt niet te doen is. Maar het zal volgens Katja telkens vast aan de ander liggen.

  13
  10
  • Pascally. 2.0. zegt:

   Ik weet niet of je weleens paddo’s hebt gebruikt maar het is allesbehalve je pijn of emotie onderdrukken. Tevens worden paddo’s gewoon ook in de geestelijke gezondheidszorg al voorzichtig in gezet en kunnen magische truffels zorgen voor minder tot geen migraine bij cluster hoofdpijn, dit is gewoon wetenschap en ik ken zelf iemand die zo haar leven heeft teruggekregen toen ze ten einde raad was. Ik heb het zelf ook weleens gebruikt en kwam toen ook tot inzichten waar ik nog iedere dag wat aan heb en nee ik ben geen biopolaire troela of zo of een zweefeef maar het kan verhelderend werken voor sommigen. Voor anderen is het juist weer gevaarlijk of traumatiserend. Het blijft drugs en het blijft gevaarlijk maar paddestoelen zijn niet verslavend. Echt niet. De trip hangt wel een beetje van je mentale gesteldheid af. Maar ik vind het wel goed dat zij tenminste toegeeft dat ze graag naar seksfeestjes gaat en mentaal de kluts kwijt is. Liever dat dan een Jinek die doet alsof ze perfect is maar op een feestje zichzelf vol met bier gooit en op de tafel ordinair roept dat ze eindelijk van de concurrentie van Johan af zijn dan kan je misschien beter een paddo nemen en jezelf vragen waar je in Godsnaam mee bezig bent als volwassenen vrouw en moeder.

   12
   2
 2. Osamab zegt:

  Katja heeft o.a. adhd en slikt daarvoor medicijnen.
  Ze kan er zelf niks aan doen dat ze vaak impulsieve dingen doet .
  Voor mij blijft ze gewoon een leuke meid die ook op gevorderde leeftijd weinig van haar schoonheid en uitstraling heeft verloren.
  Katja,je bent nog steeds een kanjer!

  14
  7
  • Biut zegt:

   adhd nog wel. Zelf vertelde Katja trots in een interview een bipolaire stoornis te hebben maar vanwege haar gewenste zwangerschap geen medicatie meer te nemen. Nu is bipolaire stoornis de inclusieve naam van manisch depressief. Want ja het moet wel lief blijven klinken.

   8
   1
 3. Dennis is een lutser zegt:

  Mening man ???!!!!
  Werkelijk

  Ga gvd eens op Nederlandse taalles Schouten !!!!!!

  Ben je vandaag weer de mongool van dienst ?
  Oh ja, Roos moet zijn roes weer uitslapen !
  De bolle met zijn chronische kuchen.
  Kapotte lever bedoel ik.

  4
  7
 4. Choco Prince zegt:

  Hep veel liever dat ze, zoals gewoonlijk, ons met een stout verhaaltje er weer eens aan herinnert, wat voor sexy en ondeugend vrouwtje ze is.

  3
  1
 5. Roomboter zegt:

  Niks mis met een paddo. Maar om het een uitvinding te noemen.. volgende keer in de headlines, Chocoladerepen zijn een fantastische uitvinding?

  2
  0
 6. Opa Pantoffel zegt:

  Het is algemeen bekend dat Katja minimaal zes keer per dag gepaald wil worden. Ik sla even over, ik laat het over aan de jongste generatie.

  3
  0
 7. Hans Worst zegt:

  heerlijke milf die katja wil alleen maar neuken zuipen en padestoeltjes eten niks voor jan ?

  3
  0

Reacties zijn gesloten.