Kan het achterlijker? Jazeker, met Paco de Hond

Paco-de-hond

Bij Roddelpraat zijn we niet per definitie dierenliefhebbers. Nou ja, gebakken met een paar teentjes knoflook. Maar bij ons geen kinderboerderij thuis. Edoch houden we niet van dierenmisbruik. Dat hebben we al aangetoond door het onvermoeibaar op te nemen van hondje Toto van Gordon. Maar het kan erger.

Moet je dit hieronder nou bekijken. Daar hebben we weer eens een pratend dier. En om het een beetje gekker te maken schrijft de Paco de Hond (211K volgers op Insta) wat gebrekkig Nederlands. Zoals ‘hawlo’ in plaats van ‘hallo’ en andere woorden waar dan opeens een w staat. Bijzonder irritant. Deze hond mag meedoen in het programma van Rutger en Thomas, twee hele vrolijke knullen die allemaal avonturen beleven in het Frikandellenbos. Persoonlijk nog nooit van deze duifjes gehoord, maar ze schijnen heel erg bekend te zijn.

Enfin, Paco heeft een boek onthuld. Mag hopen dat ie het niet heeft geschreven, want dan lijkt het me wel kuwt. Maar goed, we kunnen grappig doen. Ze hebben wel mooi 850k subs op Youtube.

https://www.instagram.com/p/CRjYd7pJJMw/?utm_source=ig_web_copy_link