Hond van Gordon praat!

Die arme Toto is nog steeds niet naar het asiel gebracht. Ook de Franse bulldog hoopte dat Gordon nu wel op hem uitgekeken zou zijn. Hij zit namelijk liever opgesloten in een hok van 2 bij 2, met zijn reet op een betonnenvloer en de hele dag dat irritante geblaf van die andere gedumpte sukkels aan te horen dan nog 1 dag bij die BCJ te verblijven. Maar ja, de meeste dromen zijn bedrog, zong Marco al.

Alsof het allemaal niet erger kan voor dat beestje post Gordon steeds uit zijn naam stukjes op Instragram. Nu ook weer. “Ondertussen ben ik alweer 6 maanden!! Zo blij dat mijn baasje en ik elkaar gevonden hebben.” Namens Toto kunnen wij hier melden dat die emotie eenzijdig is. “Kan iemand de dierenbescherming bellen”, appte hij ons.

7 reacties op “Hond van Gordon praat!

 1. Piet Paulusma zegt:

  Had Jan hem laatst niet een keer op straat gevonden? Laat al zien hoe graag dat arme beest weg wilt van die poedersnuiver.

  0
  0
 2. Om te kotsen zegt:

  Wat een aandachtszieke bipolaire cokejunk, echt om te kotsen die heumeaux!
  Een instagram account aanmaken voor je hond, die het al zo moeilijk heeft.
  Goor is smerig aandachtsziek, hij zou opgenomen moeten worden. Dit is een regelrechte verslaving.

  En dan heb je nog de lulletjes rozenwater die zo’n instagram account nog gaan volgen ook. Koop dan gvd zelf een hond. We leven inmiddels in een erg simpele, trieste samenleving.

  0
  0
 3. Walgelijke man zegt:

  Bij mij is er nog plek, dan wordt Toto wel als stuk stront behandelt maar tenminste niet misbruikt. Ik heb al genoeg aan mijn vrouw en werknemer met hoge functie

  0
  0
 4. Wieisdemol zegt:

  Heb gehoord dat Goordon die hond elke dag moet scheren. Die hond kan wel praten maar scheren dus niet. Heb liever een hind die zichzelf scheert en verder z’n bek houdt. Niks voor mij.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.