Kalvijn is een enorme droeftoeter

kalvijn

Dat wisten we natuurlijk al. Niemand in de gewone wereld zit op zijn totale leegheid te wachten. Maar hij gaat nu echt te ver. Deze flapdrol, deze totale nietsnut, gaat gewoon fatshamen. En daar hebben we bij Roddelpraat (Jan) een broertje dood aan. Want ook mensen met een hoge BMI mogen er zijn.

Op Insta gooit ie een foto van zichzelf wijzend naar een man van wie de broekriem wat strak zit. Hij zegt: “Zelfs op de meest romantische plekken kom je bijzondere types tegen.” Gevolgd met allemaal lachende emoji’s. Wat een paardenl*l ben je dan. Je neemt van iemand ongevraagd een foto en gaat hem dan om zijn gewicht uitlachen. Echt een voorbeeld voor kinderen die zijn publiek zijn met zijn strontflauwe filmpjes op Youtube.

De voorzitter van de bond van zwaarlijvige gezellige medemensen, Jan Roos: “Het doet pijn om te zien dat zo’n jongen op deze wijze omgaat met mensen met zware botten. Wij kunnen er vrijwel nooit iets aan doen. Het zit hem vaak in de genen dat we de hele dag vreten en zuipen en ook te weinig bewegen. Daar grappig over doen is racisme.” De volgertjes van Kalvijn vinden hem nu ook een zak arme turf.

12 reacties op “Kalvijn is een enorme droeftoeter

 1. Om te kotsen zegt:

  Gaat die mongool zitten ouwehoeren met een dik iemand, terwijl hij zelf in zijn kop al 5 kilo kan afvallen???
  Met zijn dikke hamsterbek.
  Waarom worden dit soort figuren niet in de cancel cultuur gegooid?? Dit zijn de eerste de beste mongolen die daarvoor in aanmerking komen.

  0
  0
 2. real estate marketing online zegt:

  499813 212127A person essentially lend a hand to make significantly articles I might state. That could be the very initial time I frequented your website page and up to now? I amazed with the research you made to create this particular publish incredible. Excellent activity! 136194

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.