Uit eerste hand

Juultje Tieleman doet stoer in haar ondergoed

Juultje Tieleman doet stoer in haar ondergoed

Juultje Tieleman doet stoer in haar ondergoed. Ze plaatst namelijk een foto op Instagram waarop te zien is hoe ze in haar bh op een kartbaan staat. Pfff…

Waarom?

‘Waarom die pfff…?’ hoor ik je denken. Nou, dat heeft meerdere redenen. Allereerst, omdat het natuurlijk als een l*l op een broodtrommel slaat dat deze meid in haar bh is gaan karten. Waarom zou je? Ik stel me dan ook voor hoe dit moet zijn gegaan vanuit het perspectief van een medewerker op die kartbaan.

Lief dagboek

Roelf werkt bij de kartbaan achter de kassa en schrijft aan het einde van de dag een stukje in zijn dagboek: “lief dagboek, vandaag op mijn werk stond Juultje Tieteman Tieleman op de kartbaan te strippen. Het was de mooiste dag van mijn leven.” Flauw. Maar even: het moet toch gek zijn geweest hoe ze midden op de kartbaan kleding is gaan uittrekken om deze foto te maken?

Uitnodiging

Al is dat geen kritiek hoor, want de andere reden voor mijn ‘pfff…’ is toch echt wel, omdat het er gewoon godsgruwelijk lekker uitziet. Het kan me ook niet schelen dat dit van een oude, kale, dikke man komt. Juultje mag altijd op het gezichtje komen zitten. Bij Dennis ben je toch niet meer welkom nu onze eigen ‘liefhebber van minderjarigen’ je te oud vindt.

[sc name=”juultje_tieleman_karten_in_bh”][/sc]

Nog geen reacties