Televisie

Juridisch adviseur van ex Johnny de Mol gearresteerd

Juridisch adviseur van ex Johnny de Mol gearresteerd

Karim Aachboun, juridisch adviseur van ex Johnny de Mol, gearresteerd en heeft een nacht in de cel moeten doorbrengen. Hij werd opgepakt, omdat hij verdacht wordt van meerdere strafbare feiten, waaronder valsheid in geschrifte over grensoverschrijdend gedrag. Oeps…

Juridisch adviseur van ex Johnny de Mol gearresteerd

Maandag werd de juridisch adviseur van Shima Kaes (de ex-verloofde van Johnny de Mol) opgepakt en voor een nacht in een cel gestopt. Hij sliep hier, maar mocht de volgende dag alweer naar huis. Het onderzoek loopt ondertussen nog wel.

Valsheid in geschrifte

Waarom werd hij dan opgepakt? Hij zou valsheid in geschrifte hebben gepleegd. Eerder dit jaar deed hij namens een persoon (onbekend wie) een melding van grensoverschrijdend gedrag tegen advocaat Sébas Diekstra. Op zijn beurt deed Sébas weer aangifte van laster en valsheid in geschrift, omdat er niets aan dat verhaal waar moest zijn en er stukken werden ingediend die niet op waarheid gebaseerd waren. In die zaak is Aachboun nu officieel verdachte.

Maar Karim is niet de enige die aangehouden werd, want ook de vrouw die de melding van het grensoverschrijdend gedrag deed werd gearresteerd. Zij wordt volgens het OM namelijk officieel verdacht van meineed.

Poging tot afdreiging

En dat is natuurlijk opvallend. Het OM houdt Karim Aachboun al een tijdje in de gaten, omdat hij ook Shima Kaes op een bijzondere manier begeleid in de zaak tegen Johnny de Mol. Karim werd toen namelijk ook al vervolgd wegens poging tot afdreiging. Hij had er namelijk op gehint dat als familie de Mol een schadevergoeding zou betalen er geen aangifte zou worden gedaan. Dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Wat betekent dit überhaupt voor de geloofwaardigheid van Shima in deze zaak?

Niet goed in zijn… werk?

We kunnen wel concluderen dat de man niet goed is in zijn werk en… Oh, wacht… Karim is ook helemaal geen advocaat of jurist. Hij is een fiscalist. Huh? Haha! Hij zet zichzelf wel vaker neer als juridisch adviseur in verschillende zaken, maar elke keer wordt de boel geseponeerd. Zo was ook het geval in een zaak tegen profvoetballer Zakaria Labyad en een zaak tegen Johan Derksen.

Geloofwaardigheid

De geloofwaardigheid van deze Aachboun was al nul, maar is nu echt naar een niveau onder het vriespunt gezakt. Volgens hemzelf ligt dat niet aan hem, maar spannen verschillende journalisten met elkaar samen om hem in diskrediet te brengen. Daar vergeet hij alleen zelf even te benoemen dat zaken van hem feitelijk geseponeerd zijn, omdat hij het niet goed heeft gedaan. Hij probeerde ons ook al eens te bedreigen. Hilarisch.

Nog geen reacties