Juultje bedroog Don de Jong

Nou zeg! Die arme Don de Jong huilde tranen met tuiten toen het uit ging met Juultje Tieleman. Dat begrepen we best, want zo’n melkmuil met zo’n lekker ding en dan gedumpt worden doet auw. Maar wat blijkt, ze heeft die arme jongen gewoon bedrogen met haar nieuwe vlam Koen van de Bankzitters.

Dus waar zij nou om moest grienen is ons niet duidelijk. Je hebt Don in een depressie geschopt en dan zelf aandacht willen voor je traantjes. Pijnlijk gewoon. En ze verspreekt zichzelf met Koen erbij.

31 reacties op “Juultje bedroog Don de Jong

 1. Robbie zegt:

  Noem mij maar ouderwets, maar ik vind dit zielige mensen bij elkaar. Die gast houd zich sowieso niet aan men’s code en Juultje tja dat heb ik altijd al een labiel en achterlijk geval gevonden. Dus ik wil nogmaals benadrukken Dennis begin er niet aan!!!! Kutwijf ook dat lompe lachje erachteraan gadverdamme loser…….

  39
  4
   • Robbie zegt:

    Van Doppie naar zo’n dikke zwetende vent??? Nee dat geloof ik niet, kom met bewijs en overtuig me. Moet trouwens zeggen dat ik doppie wel een mooie meid vond wat aanzicht betreft dan he, ken haar natuurlijk verder niet…….

    10
    2
    • Jade Anna official zegt:

     Ja, wij BN’ers horen van alles achter de schermen, dus heb geen bewijzen voor je 😂

     Maar scheen bij een experimentele kus gebleven te zijn, iets wat die bij Floris in de uitzending ook probeerde 😉

     2
     5
     • Robbie zegt:

      Floris was echt een leuke gast, dacht eerst wat een kakker. Maar hij heeft mijn vooroordeel mooi ontkracht. Was hartstikke goeie en aardige gast……

      12
      2
 2. Koentje zegt:

  Heeft Juultje nu zo’n dikke kop of komt Koen niet van de Bankzitters maar van het concentratiekamp? Die kerel heeft geen hoofd meer over joh.

  12
  8
 3. Don en Ad zegt:

  Ik snap wel dat die arme Don de Jong tranen met tuiten huilde toen hij te horen kreeg dat hij hartproblemen had. Ik zou ook een hartwip krijgen als ik zou horen dat mijn lieve broer Ad vermist werd. Don is immers niets zonder Ad en andersom. Beide heren zijn al even niet meer gesignaleerd op film. Don en Ad 4eva!

  4
  6
 4. Wuppie zegt:

  Ik kijk vaak naar de vlogs van Don en heb vanaf het begin van de relatie met Juultje al gezegd dat deze meid niets voorstelt en dat ze een gold diggster is. Nu blijkt ze ook nog de matras van YouTube te zijn.
  Dennis begin niets vast met dit wijf en doe het met een dubbel condoom want die zal wel alle geslachtsziektes gehad hebben.

  3
  0
 5. Clubber Lang zegt:

  Toch mooi om te zien dat die gasten zo lelijk zijn dat ook wij nog kans maken.
  Bedoel, een hoop geld verdienen is altijd nog makkelijker dan een bezoek aan de plastisch chirurg zonder datzelfde geld.
  Dus… geld verdienen dan maar!

  3
  1
 6. Pimpelaars zegt:

  We zijn blij voor Juultje dat ze weer eens een ander smaakje slikt. Blijf jezelf ontwikkelen meid. Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid.

  0
  0
 7. Juice over juice zegt:

  Zoals als je eraan komt, zo kom je er ook weer vanaf! Suc 6 straks ‘alleen op de bankzitter’ ook huiliehuilie doen…..JT ook huiliehuilie want die heeft t heel zwaarst v allemaal. Vreemdgaan gaat ook niet in je koude kleren zitten.dat moet j niet onderschatten, op je rug, met je voeten naar t plafond. Savonds weer zelfde houding, alleen ander plafond, arme meid heeft t ook zeker niet makkelijk.kijk uit voor je rug meisje is namelijk een bijwerking….lachen erom….terwijl don stuk gaat? Uhm bankzitter denk even na of ze naast je mag blijven bankzitten…/liggen
  Ze lacht jou straks ook uit met haar nee vlam en n volle mond ….;)

  0
  0
 8. Lucas zegt:

  Tja.. eens een kutwihf, altijd een kutwijf. Niets aan te doen, het is jammer dat haar persona zich niet aansluit bij dat mooie lichaam, echt triest.

  0
  0
 9. Spuugzat zegt:

  Waarom gaat er zo veel aandacht naar Juultje uit? Is het omdat Dennis het niet kan verkroppen dat zij geen interesse in hem heeft en daarom iedere gelegenheid aangrijpt om haar in het diskrediet te brengen? Daar begint het wel een beetje op te lijken, nietwaar?

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.