Don de Jong had een kløte jaar

Ben je 22, stik je van het geld, rij je in prachtige wagens en mag je ook nog op meisjes liggen die eigenlijk te knap zijn ben je alsnog depressief. Niet zo vreemd natuurlijk, want het is geestelijk niet gezond om elke dag je leven te moeten filmen en het leuk te houden. Het zal me niks verbazen als veel vloggers niet oud worden.

Maar Don had dus niet een best jaar. Hij vertelt erover in zijn nieuwste vlog en zit bijna te janken. Maar eigenlijk zegt ie niet zo heel veel omdat het over iemand anders gaat. Nou, dan weten we het wel.

15 reacties op “Don de Jong had een kløte jaar

 1. Kritische kijker zegt:

  We ploffen even lekker neer. Stoppen wat lekkere blauwe bessen in onze monden. We gaan alleen niet zoals mevr. Tieleman naar een Amazon Prime Video kijken, maar ff lekkere RoddelPraat 😀

  Nou heb ik die ‘vriendin’ van dat stuk nageboorte een tweetal keer gezien met muziekartiest Antoon. Lekker nummer heeft die, luister maar:

  https://www.youtube.com/watch?v=lvZwTUnLGQA

  Maar dan zie ik Antoon wat verlegen tegen haar doen, beetje rood aanlopen. Zou me niks verbazen, als hij haar seksueel aantrekkelijk vind en er stiekem spannende gedachte op nahoud. Oehhh.

  Ben benieuwd, of hij haar weleens contracteert en of zij daar dan wat meedoet. En ook, of er in dit geval dan geen glijmiddel gebruikt hoeft te worden 😉

  Spannend allemaal hoor en Juultje als je dit ziet, HOII!

  2
  14
 2. Albert Bourla zegt:

  Wat een kansloze gast. Broodmager, in zijn onderbroekje iedere ochtend staan te “dansen”. Kinderachtig overdreve lachje. Nu verneukt hij zijn huis ook nog eens met een nieuwe studio, door zijn raam te laten wegwerken. Zit je dan in je studiotje met maffe kleure lichtjes zonder daglicht. Iedereen wordt depresief in zo’n isoleercel.

  Als je dan deze video maakt om je zogenaamde hele leven te filmen dus ook de mindere kanten, zeg dan ook gewoon waar het om gaat. Dat weet iedereen toch al. Ik snap wel dat je depresief wordt, als je views afnemen omdat het gewoon te saai voor woorden is, een veel te lekker wijf (die alleen bij je was voor de poen en fame) je verlaat.

  26
  1
 3. ShirmaMousse zegt:

  Deze jongen heeft geld zat, maar volgens mij geen vrienden (die niet uit zijn op geld) of enig sociaal netwerk waar hij na zijn YT-tijd op kan terugvallen.
  Tel daarbij op dat hij met sloerie Juultje een relatie heeft gehad, die ook niet helemaal 100 is, dan knapt er wel iets ja.

  19
  0
  • Mappy zegt:

   Ik had gisteren al gekeken. Volg Don niet meer maar dacht dat hij in deze vlog eindelijk zou toegeven dat Juultje hem bezeikt had. Helaas een hoop gezwam en verder niets. Don was in 2019 echt leuk nu niet meer

   3
   2
 4. Gio zegt:

  Don de Jong is een puber. Kleutergedrag. Politie grijpt nooit in tegen zijn aso rijgedrag? Jan met de pet krijgt meteen een boete. Zijn vriend mees is vreselijk. Walgelijk ventje. Over 3-4 jaar kotsen zijn kijkers hem uit.

  4
  0
 5. Om te kotsen zegt:

  Ik word kots en kots misselijk van dit soort figuren! Verdient bakken met geld met complete onzin en gaat dan zitten janken? Hoe zwaar moet zijn leven wel niet zijn, als hij in de zorg zou werken, in de bouw of als politieagent. Dan had ie waarschijnlijk al zelfmoord gepleegd.

  6
  1
 6. Gert Jan zegt:

  Bah… wat een misselijk ventje! Die kleuter die doet of hij “gewoon” is met zijn O zo leuke grapjes. En “gewoon” doen omdat hij zich ook wel eens k*t voelt. Flikker toch op man! Hij is vroeg in de 20 en komt om in het geld. En ja hoor…. meneertje (excuseer, ik bedoel natuurlijk jongetje) heeft een klotejaar gehad.

  4
  1
 7. Jeu van de frituur zegt:

  Don de Jong verbouwd zijn huis tot onverkoopbaar! Wie wilt daar nog wonen. Focusdrank is geen idee van hem. Nul inbreng. Heeft zich ingekocht.
  Triest dat merendeel van zijn kijkers 12-16 zijn.
  Logisch dat zijn vriendinnen weglopen bij hem. Hij is een puber.
  Wilt zich bewijzen door bier te drinken en hard te rijden. Ik hoop zo dat ze hem een keer zijn rijbewijs afnemen.
  Waardeloze politie in die streek! Dat hij alles mag en kan op de openbare weg.
  En die Mees met zijn sigaretten en drank is hopeloos. Bedankt om de jeugd het goede voorbeeld te geven volgevreten vetzak!

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.