Entertainment

Jutta Leerdam en Jake Paul worden uitgekotst: ‘Doe normaal’

jutta leerdam en jake paul

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn al geruime tijd een koppel en dit laten ze maar al te graag aan de hele wereld zien. Iedereen mag meegenieten van hun kleffe gedoe, maar sommigen lijken er een beetje klaar mee te zijn. Dit laten volgers massaal blijken in de reacties.

De kleffe Jutta en Jake

Jutta Leerdam en Jake Paul probeerden in eerste instantie hun relatie geheim te houden. Maar dat is voor beiden natuurlijk absoluut niet makkelijk. Zowel de nationale, als internationale media doken er direct boven op. Ze werden al snel samen gespot, dus er was geen houden meer aan.

Maar sinds de twee hun relatie bekend hebben gemaakt, moet iedereen ook echt zien hoe gelukkig ze zijn samen. Van foto’s tot filmpjes, het maakt allemaal niet uit. Zij zijn verliefd en iedereen moet van het vreselijk kleffe gedoe meegenieten. Je kunt Instagram amper openen en die twee staan weer op je scherm.

Jutta Leerdam en Jake Paul worden uitgekotst: ‘Doe normaal’

Toch lijkt iedereen wel een beetje klaar te zijn met dat vreselijk kleffe gedoe van de twee. Er werd eerder al veel kritiek gegeven op het feit dat onze Jutta een relatie had met de Amerikaanse badboy Jake. Terwijl ze in Amerika juist helemaal fan zijn van Jutta.

De video die Jutta heeft gedeeld van haar en Jake, viel absoluut niet in de smaak. “Zijn jullie 12?”, vraagt een volger zich af na het zien van de kinderachtige video. “Laat de nomen met rust! Je bent volwassen”, schrijft een ander. Iemand denkt dat de boom niet is waar de volgers boos om zijn. “Mensen zijn boos om de boom, maar eigenlijk zijn ze jaloers dat hij met Jutta is.”

View post on Instagram
 

Ook Johan Derksen trok het kleffe gedoe van Jutta en Jake absoluut niet meer. Hij walgt van de twee, omdat hij niet eens normaal naar een potje schaatsen kan kijken zonder hen te zien tongworstelen.

14 reacties

Boyd

We dachten dat ze schaatskampioene zou worden, maar ze heeft toch gekozen voor het leven als prostituee

Ireen Wüst

Hij is alleen bij Jutta omdat ie mij niet kan krijgen

Desiree Rouan

de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik liever dit koppel zie dan die vieze Bevertjes,
of,
erger nog,
de huichelachtige bek van die glimworm met zijn smegmasmile

Poll

Ontvolgen een optie? Wie kijkt nou dat soort dingen. Tegen mijzelf, wie leest nou dit soort dingen en reageert er dan ook nog eens op?

Joy Beune

Wij zijn als Hollanders veel te nuchter voor deze Amerikaanse shit. En aangezien schaatsen enkel in Nederland populair is en überhaupt bekeken wordt. Kan ze haar schaatscarrière wel vergeten. Ik heb even de statistieken erbij gepakt. Sinds ze hoter de boter is met deze flip, presteert ze al beduidend minder, of ze zegt de wedstrijd af met een smoesje.

Erben Wennemars

Ik wou dat ik met Jaje de scheve schaats kon rijden

Deyvisiano Brugklas TV

Ik ben alleen maar dankbaar voor de beelden .. kolere wat een fijne k0nt

Boze Rachid

Wollah ik ben boos broer echt boos he!!

Claudia Pechstein

Aber Jutta was must du mit sohn schrecklches mann. Du kannst besser gewohn ein gasielbewerber suchen genau wie ich. Ich bin schon 5 jahre glucklich mit Abu Rachid aus Somalien.

florys wijers

jaloers

Floris Wyers

Ik wil ook wel klef doen met Jake

Floris Wyers

Ik heb van de week nog een beschuitje gegeten met Jake Paul

Floris Weyers (de echte)

Jutta is k@nker geyl

Natnek

HHOOOEEERRRRRR die verliefd is op tu!g van de richel.
Veel geluk samen. Over een jaartje staat zij op de schaatsbaan met een blauw oog, want haar vriendje had jeukende handen.