Entertainment

Anouk op de hoogte van praktijken Vieze Jeroentje

anouk the voice jeroen rietbergen

Zangeres Anouk was één van de – enige onschuldige – gezichten van The Voice of Holland. Toch lijkt ze niet zó onschuldig te zijn, ze wist namelijk van verschillende praktijken die daar plaatsvonden, eigenlijk altijd al af. Ze besloot hier echter nooit wat over te delen.

De schandalen van The Voice of Holland

The Voice of Holland was jarenlang een heel succesvol programma, maar toch bleek er achter te schermen heel erg veel mis te gaan waar nooit over gesproken werd. Het werd in de doofpot gestopt, totdat Tim Hofman besloot deze open te trekken en te delen met – letterlijk – de hele wereld.

Marco Borsato zou aan kinderen hebben gezeten tijdens zijn jaarlijkse barbecue. Wegens gebrek aan bewijs is hij hiervoor niet vervolgd, maar hij heeft nog wel een rechtszaak te gaan. Dit heeft niks met het programma te maken, maar wel met een destijds 15-jarig meisje.

Ali B en Jeroen Rietbergen worden allebei vervolgd voor zedendelicten. Ali B zou met meiden hebben afgesproken buiten de opnames om en hier zijn verschillende dingen gebeurd. Jeroen Rietbergen, of Vieze Jeroentje, zou ook verschillende foto’s en video’s hebben verstuurd naar collega’s en minderjarigen.

Anouk op de hoogte van praktijken Vieze Jeroentje

Anouk heeft veel onder vuur gelegen tijdens haar tijd als coach bij The Voice of Holland. Dit kwam voornamelijk omdat er bij haar geen glimlach vanaf kon en ze haar eerlijke mening gaf en geen rekening hield met de gevoelens van de kandidaten. Toch zou zij alles professioneel hebben gehouden en niks te maken hebben met het complete schandaal van het programma. Maar van bepaalde dingen, zou ze wel af hebben geweten.

Anouk zou namelijk altijd al geweten hebben, dat Vieze Jeroentje Linda de Mol zou belazeren. “Het enige wat ik – jaren geleden, toen ik Jeroen nog helemaal niet kende – weleens had gehoord, was dat hij een flirt was en altijd vreemdging”, vertelde ze aan &C. “Maar ik hoor zoveel dingen. Mensen horen ook dingen over mij die helemaal niet waar zijn, dus ik neem niet klakkeloos alles aan wat ik via via hoor.”

Over haar goede maatje Ali B en zijn praktijken had ze niets geweten, totdat het nieuws naar buiten kwam. Toen Anouk dit te horen kreeg, heeft ze per direct contact opgenomen met Ali via de telefoon. “Ja, hij zei dat het met wederzijdse toestemming was. Ik was er niet bij, dus ik weet écht niet wat er is gebeurd. Maar kijk, in mijn hoofd zou het nooit opkomen om ‘s nachts bij een kandidaat langs te gaan of uit te nodigen in de studio.”

Anouk heeft nog wel eens contact met Ali via WhatsApp. “Soms ik krijg ik nog een appje. Daar reageer ik gewoon rustig op, omdat ik simpelweg niet weet wat er is gebeurd. Het is niet dat ik de ander daarmee in twijfel trek, maar ik wil ook niet voortijdig mijn conclusies trekken.”

Ze vindt ook dat het allemaal wel een beetje op mag schieten met die rechtszaken. “Ik hoop dat die zaak een beetje voortmaakt. Voor beide partijen, want het duurt nu wel erg lang. En ik moet eerlijk zeggen: ik ben wel heel nieuwsgierig.”

19 reacties

Melanie Suikerbuik

Bij anouk draait alles om geld en n*ger l*llen

Jack

Wie eerlijk is wordt geboycot.

Charly Luske

Iedereen probeert maar politiek correct te zijn. Ik ben er klaar mee, bij de LHBTIQY+ groep, wil ik de extra letter V voor Verkrachtingsfantasieën.

Hoi

Anouk wist er alles van, tot in detail. Met: “Maar ik hoor zoveel dingen”, probeert ze er overheen te l**, maar ze heeft zich al een keer versproken. ‘Als er gene* moet worden dan wordt er gen’, alles om beroemd te worden. En daar maken roofdieren als Ali B, Jeroen en Marco mbruik van. Die weten toch wel dat die dames in spe beroemd willen worden en niets doorvertellen omdat ze het dan wel kunnen vergeten. Nja totdat er dus wel een is gaan praten. Of beter gezegd der moeder.

Wally

Ik hoop toch zo dat er nog eens een doofpot open gaat over deuger Tim Hofman.

Knor, knor, knor

Ach wat maakte het uit. De laatste roddel is dat Jantje het hangbuikzwijntje het met Brabantse zeugen doet

O.J

Ik wilde haar een keer palen, maar ze vond me niet zwart genoeg

Scooby Doo

In afwachting van goedkeuring. Het gaat fantastisch met deze site. Hulde!

Ellie Lust

STOP POLITIE !!!!

Vieze Gerrit H.

Wat een vieze man.

Desiree Rouan

Het is volgens mijn bescheiden mening goedkoper om Ali B zijn verblijfsvergunning af te nemen en hem als ongewenste vreemdeling op de pakjesboot richting Casablanca te bonjouren.

En als ik zo het nieuws lees hoeft Ali B niet alleen met de boot te reizen, in Ter Apel zitten nog genoeg neefjes van hem te wachten op uitzetting.

Of mag dit niet gezegd worden omdat een boot juist nét zo vervuilend is als het vliegtuig?

Mark Baanders

Ik wil dirty jeroentje wel even van katoen geven met mijn harde knots

Boze Rachid

Ik ben echt boos op Anouk ik heb haar mijn besneden sulec aangeboden maar ze weigerde!
Ze zei jouw sulec is te klein voor mijn bushlema tfoe vieze Kale kech!

Pascale

Ja Tim Hofman zelf is ook geen lieverdje hij bemoeit zich overal met anderen mannelijke BN’ers en wat doet zelf ook vrouw onvriendelijk en vrouwen zitten wat niet mag laat Ali B met rust jullie hebben zijn carrière genoeg kapot en zijn gezin kapot gemaakt en familie verdriet aangericht hou op Ali B gaat niet naar de gevangenis en hou op om zijn fans aan te vallen ik blijf zijn fan en ik bepaal zelf waar ik fan ben en daar hoort niemand zich mee te bemoeien

Akwasi

Anouk jij zei geen nee tegen mijn chocolade banketletter. Droog in je ster wajooo

Vieze jeroentje

Afgelikte boterham hou je zure mond. Ik ben de ware muzikant. En je bent te oud

Jamai

Step right up. Walk wide in. Let this crazy b*tch shut up and just sing.

Noah Vale

Blijf van hem af. Hij is voor mij

Natnek

Zij is vreemdgangers niet anders gewend in haar eigen leven.
Mudshark.