Jordi Warners in tranen na emotioneel bericht op Radio 538

Jordi Warners in tranen na emotioneel bericht op Radio 538

Jordi Warners in tranen na emotioneel bericht op Radio 538. Een luisteraar vertelt via het radiostation aan haar vriend dat ze zwanger is. De radio-dj zit zelf bijna huilend achter zijn microfoon. Prachtig.

Emotioneel bericht

Scrollend door Instagram was ik even in de war zodra ik een vreemd fragment van Radio 538 tegenkwam. Het is tenenkrommend materiaal, maar een luisteraar belde op naar het radiostation om een emotioneel bericht te delen met haar vriend.

Het lijkt erop dat de beller op het moment van het gesprek naast haar vriend zit die nog geen idee heeft van het nieuws. Dan legt ze uit dat ze zwanger is en dat komt voor haar vriend duidelijk als een verrassing. Vervolgens zit Jordi Warners bijna huilend in de studio.

Jordi Warners in tranen na emotioneel bericht op Radio 538

Ze vertelt haar vriend dat hij vader gaat worden en hij reageert daarop met een enthousiaste schreeuw. Radio-dj Jordi Warners vindt het zogenaamd heel mooi: “Oh, ik begin bijna zelf helemaal te huilen. Wat is dit mooi.” Het stel is twee jaar samen en heeft net een huis gekocht, dus een kind past mooi in het plaatje. Maar waarom… Leg mij uit waarom dit op deze manier moet. Ik snap hier weer eens helemaal niets van. En dan die ’tranen’ van Jordi… Godsammekrake…