JoinJoyce van Insta gegooid

joyce

Waarom is niet duidelijk, maar wellicht hebben ze bij Instagram ook onze laatste uitzending gezien en waren ze het zat. Als je dan verdomme een typetje speelt doe dat dan goed. Enfin, je kon ooit een kaart met handtekening vragen en nu niet meer.

Wie wil er in vredesnaam een kaart met handtekening van dat figuur? Je kan haar wel nog zakelijke berichten sturen.

26 reacties op “JoinJoyce van Insta gegooid

 1. ome Klaas zegt:

  Aangezien Roddelpraat zat geld ophaalt bij donateurs. Hoe komt Dennieboy anders aan een Porsche en ome Jan aan een dikke Range rovert? Kunnen ze niet een enkeltje psychiatrische inrichting fixen voor Joyce?

  33
  16
 2. kontsekslover zegt:

  En maar volhouden dat ze een typetje speelt. Het is gewoon een zwakzinnige die jullie voor het karretje spannen om tot op het bot te beledigen. En daar geld voor bedelen.

  22
  18
  • NS zegt:

   Geld bedelen? Volgens mij mag je helemaal niet bijverdienen in de bijstand?
   Heeft iemand haar al aangegeven?

   Wanneer je het hele land kan doorrijden om plaats te nemen in een show als Roddelpraat.
   Kun je ook snachts treinen van de NS schoonmaken.

   17
   0
   • Timmy zegt:

    Zoveel je wilt. Wel netjes aangeven. Paar centjes kijken we weg bij minima. Grote glibbers niet. Meer moeite met Verstappen die nu “Monegask is” doch de Nederlandse vlag voert, dan dat iemand met een uitkering een paar onbelaste tientjes extra voor noodzakelijkheden bijbeunt.

    1
    2
 3. Jan zegt:

  Heeft Joyce al via haar advocaat geregeld dat Roddelpraat gaat ‘knippen’ in de laatste aflevering?
  Of heeft ze helemaal geen advocaat maar een psychose?

  11
  0
  • De Baas van Niks zegt:

   Wegens gebrek aan financiën heeft ze een advocaat toegewezen gekregen door de staat. Over het algemeen zijn die Turkse advocaten niet de allerbeste, dus kom maar op. Radboutje eet ze met psoriasis huid en haar op!

   3
   2
   • Rilling zegt:

    Tjah van die Ribbert krijg ik de rillingen. Op Tv loopt hij stoer te doen de juridische zaken te behartigen van de showbizz wereld. Hij vraagt daaromtrent de hoofdprijs. Maar volgens mij heeft Radboutje alle, toch op het eerste oog eenvoudige zaken. Van Roddelpraat. Allemaal verloren.

    8
    0
 4. Ex fan zegt:

  Je bent inderdaad een haatdragend varken bolle zuiplap. Krijg maar lekker de pleuris met je 5 euro per maand. Dikke rolmops met je poffertjesporum

  10
  24
 5. Sjaggie, mie joelo zegt:

  Nog niemand gehoord die Joyce zou doen?
  Waarom niet?
  Bang dat als je op der kont slaat, de bromvliegen eruit komen? Wat oude schimmelkaas te vinden is, nog ergens een verdwaalde shag buil ligt en er aan de voorkant zo’n dikke loeft uit komt waar je heel Oekraïne mee kunt vergassen?

  1
  4
 6. Erwin zegt:

  Roos met je zure bejaarde kalende plofkok, de alcoholbig uit Bergen, krijg een verzakking
  Akelig hatend stuk vulles
  Maak eens een t shirt met je foto in pixels
  Daaronder:
  Haatvarken
  Koop ik er wellicht 1

  2
  6
 7. Antiroos zegt:

  De fanclub
  Anti Jan Roos
  blijft groeien
  Dit weekeinde gaan we in dit tempo over de 1000 leden.
  En dat in 2 weken.
  Janus eat that biggenharsens

  3
  4
 8. Dick zegt:

  Grapjes oke, maar iemand in zijn gezicht constant op zijn zieltrappen vanwege uiterlijk is wel triest Jan, helemaal als je zelf niet dik genoemd wilt worden. Jij bent echt een persoon die zichzelf beter voelt door een ander kapot te maken terwijl je zelf net zo bent 🤣

  13
  2
 9. Richard zegt:

  Lekker bezig Jan! Laat iedereen lekker de graf tyfus krijgen en laat iedereen maar lullen, de echte diehard fans die vanaf het begin erbij zitten blijven gewoon kijken en zijn trouw en loyaal. En aangezien iedereen kan reageren kan het ook zomaar ineens Mark van de linden aka hairy Daddy top 4 fun zijn die haat zaait of gorden ik noem maar willekeurig iets.

  De grootste sneuneuzen zijn de mensen zonder ruggengraat die altijd maar mooi weer willen spelen en iedereen maar gelijk willen geven en alles mooi vinden. Rot toch op..

  Ik kijk alweer uit naar de volgende aflevering! Succes mannen

  2
  4
 10. Toppertje de Boer zegt:

  Ik vond de uitzending met Joyce een van de beste ooit. De ranzigheid en het lage niveau waren om te smullen. Wat een heerlijk riool sfeertje met een geweldig ordinair schaamteloos achterbuurt Wannabee wijffie.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.