Op een na slechtste gast ooit wil Jan en Dennis exposen

Koekwaus JoinJoyce deelt virtuele klap uit naar Dennis

We hebben toch al best veel meegemaakt, maar dit slaat alles. Gisteren was Joinjoyce onze gast in de uitzending. Om het mild te zeggen: het idee was beter dan de uitvoering. Om eerlijk te zijn: het was tenenkrommend. Een uitzending om te vergeten.

Of laat ik het zo zeggen: We kunnen Youtube niet de schuld geven van tegenvallende kijkcijfers deze week. Maar om het allemaal wat erger te maken hadden we een technische storing. Ging die Joyce een beetje tof doen op Twitter en riep de een na slechtste gast, Ramin Dinges, op om onze adressen te exposen. Dat is helemaal lekker. Die pisvlek is bij Jan thuis geweest voor dat jammerhout interview en nu wil hij zijn adres online gooien. Zoals Joycjoin zou zeggen: What the fuck.

WhatsApp Image 2022 06 15 at 10.23.23 PM

58 reacties op “Op een na slechtste gast ooit wil Jan en Dennis exposen

  • Gerrit Visser zegt:

   Waarom nodig je deze Joyce überhaupt uit? Wat dachten jullie dan? Dat het de beste uitzending ooit ging worden. Die Joyce lijdt aan waanideeën. Alsof een advocaat, als ze die überhaupt kan betalen. Uren voor de uitzending zaken de beelden al heeft gezien, geanalyseerd, Joyce gelijk van advies heeft kunnen voorzien en ook gelijk heeft weten te eisen dat Dennieboy en ome Jan het knipt.

   Maar ook aan de andere kant van de medaille hoor. Technische problemen mijn kont.
   De uitzending was tenenkrommend slecht en met kunst- en vliegwerk is er nog geprobeerd iets van te maken. Immers er zaten veel kijkers op te wachten. Dan maar gokken dat kijkers het toch wel een beetje leuk vinden.

   Steek de hand in eigen boezem Dennieboy en ome Jan. De laatste uitzendingen zijn ruk.
   Scoops die geen scoops zijn en niemand meer afzeiken want anders rechtszaak zoveel.
   Heeft iemand bijvoorbeeld nog een transformer gezien de laatste afleveringen?

   Het lijkt wel of de nieuwe Story aan het worden zijn waarbij er afspraken worden gemaakt om bepaalde personen te sparen. Want de Story doet al jaren wat jullie steeds meer doen. Met een hoop bombarie totaal absoluut niets brengen.

   221
   4
  • Groeten! zegt:

   Absoluut helemaal mee eens. Maaruuh wat is jouw reactie slecht geschreven 🙂
   Zitte gij dronken op oew werk? Ge kunt de groeten uit Brabant krijgen kut!

   33
   4
  • Koekje zegt:

   Vandaar dat ome Jan een review van niets deed.
   Die had geen tijd en zijn tijd hard nodig om van deze drol van een uitzending nog wat chocolade te maken.

   15
   0
 1. Lars zegt:

  Het adres is geen geheim he!!!!!

  Adriaen blockstraat 120 in Almere
  Geloof je me niet?
  Zoek op Google op Dennis Schouten producties!!

  Alle liefhebbers van omroep zwart op de Adriaen blockstraat 120 zijn Dennis Schouten en Jan roos te vinden elke dinsdag en woensdag!!!!

  7
  174
  • Dhr A.nus zegt:

   Ik snap echt niet wat iedereen loopt te klagen. Ik heb in tijden niet zo gelachen.

   24
   2
  • Paradox zegt:

   Weet jij wel dat jij flink in de problemen kan komen met dit? Denk je anoniem te zijn? Wel eens van ip adres gehoord idioot? Als je een vent bent gooi jouw eigen adres hier even op.

   20
   0
  • Ralph zegt:

   Is het waar dat je hiermee in de problemen kan komen? Want zoals hij ook al zegt, het is niet heel moeilijk te achterhalen.. Als je googled op Dennis Schouten Almere kom je al een heel eind.. Dat kan iedereen toch zelf bedenken?

   1
   2
  • Pietje zegt:

   Wat een treurnis bij een hoop roddelpraat fans zeg, zogenaamde voorstanders van het vrije woord.. Gedragen zich als typische linkse woke zijkwijven. Bij een wat grovere uitzending direct janken dat het te ver gaat boehoe. Niet meer doen hoor Jan anders kijken we niet meer, of trekken we die gigantische donatie van 5 euro per maand in. Stelletje Giorgina Verbaantjes.

   En ook verwend zeiken dat de kwaliteit minder is. Wat denk je nou, dat je elke vanuit een rukbunker zonder redactie met een minimaal budgetje week na week de zelfde kwaliteit kan bieden?

   RP is zelfs met een mindere aflevering nog steeds beste content op YouTube, keep up the good work!

   14
   1
  • Korps Politie Flevoland zegt:

   Uw ip adres is geregistreerd. Tevens vragen wij u om spoedig uw email te openen en ons bericht te beantwoorden.

   4
   5
  • Roddelpraat Redactie zegt:

   Maak je geen zorgen. Wij van de redactie hebben al Lars zijn IP achterhaald en een aantal Bulgaren naar zijn huis gestuurd.

   Met vriendelijke groet,

   De Redactie

   11
   0
 2. Harrie zegt:

  Tjah geef YouTube maar weer de schuld van de slechte kijkcijfers.
  Het is echt wel een factor hoor dat je minder bekeken wordt als YouTube je uitzet.
  Maar de kwaliteit van de uitzendingen holt ook achteruit.

  Het komt de laatste paar afleveringen wel erg geforceerd over.
  Dat is best klote want Roddelpraat was uniek en authentiek. Gewoon lekker een uurtje lache!

  38
  3
  • Daan ie elle zegt:

   Eens. Ik ben fan en donateur van t eerste uur, maar moet zeggen dat ik de fun echt mis in de laatste afleveringen. Het is nu vooral boosheid en tegen dingen aan trappen lijkt het. Als in ze zoeken of hebben met iedereen ruzie. Vroeger was dat bijzaak en het gevolg van hun leuke items en scoops. Nu is ruzie de hoofd moot. Dat vind ik jammer

   44
   4
 3. Henk zegt:

  Slechtste gast????? En geen woord over het gedrag van Jan?! Dst leek nergens op om een gast op die manier tr bejegenen! Bah bah bah

  55
  4
  • @Jan-waar-blijft-de-extra? zegt:

   Joyce Joint idd geen goede gast voor Roddelpraat. Houd jullie aub bezig met interessante artiesten en bekende gasten i.p.v. continue en alleen nog maar die C of D-figuren in jullie show te betrekken.

   Ik vind Jan ook steeds minder leuk worden. Bezig met ruziën enz in plaats van scoops/nieuwtjes en rubriekjes te bespreken.
   Hij maakt trouwens Jan en Alleman 😉 belachelijk terwijl hij zelf niets (en met de week minder) kan hebben. Owee als er iets over hem wordt gezegd of als de bal wordt teruggekaatst, dan is Jan boos.

   Bijvoorbeeld wat betreft familie. Maakt de hele familie en omgeving van Dennis belachelijk; maar is zelf te flauw ook maar een grapje te incasseren.

   28
   2
 4. kontsekslover zegt:

  Het zelfinzicht is weer ver te zoeken bij Jan. Het is iedereens schuld dat de kijkcijfers inzakken behalve die van Jan zelf. Het feit dat het programma niet om aan te gluren is heeft er niks mee te maken. En maar bedelen om donaties.

  28
  2
 5. Ollie het olijke olifantje zegt:

  Ik vond Joyce wel relaxed. Ik vind Jan steeds schreeuweriger en zuurder worden. Dennis zoek ajb een nieuwe sidekick !

  34
  8
 6. Tja, Jan... zegt:

  Super slechte gast, maar Jan Roos begint al net zo’n triest geval te worden als die scheldkarbonade van een Steven hier, met z’n hangen en zeggen dat moeder als ho(e)rtje werkt.

  21
  0
 7. Mientje zegt:

  Joyce spoort niet. Ik zou zeggen kijk haar filmpjes eens. Maar nodig haar dan niet uit.
  Het vrouwtje doet erg haar best maar kan simpelweg niet beter.
  Wat is de toegevoegde waarde van Joyce voor Roddelpraat? Ik begrijp hem even niet.

  24
  0
 8. Jan of Joyce? zegt:

  Sorry heren van roddelpraat. Heb voor het eerst een roddelpraat uitzending voortijdig uitgezet.
  Het was echt heel slecht! Sorry. Maar omdat ik het niet afgekeken heb nu de vraag.
  Is Joyce een Jan, met andere woorden een transformertje of rookt ze teveel?

  23
  1
 9. Stop met het doneren aan deze shit zegt:

  Roos is een minne zure schreeuwende vetlel met zijn getreiter. Dat dikke jongetje vroeger op het schoolplein, de pestkop, die flink dacht te zijn.
  Behalve een verstokte alcoholist een varkenskop en dito xxl pens.
  Je kunt makkelijk door voor het debiele broertje van Joyce, no problem.
  Roos pak je biezen en laat Schouten een betere sidekick zoeken.
  Kun je thuis lekker doorzuipen en scheelt een wekelijkse trip naar Almere bolle prutser.

  6
  15
  • Dik en kleine pipi zegt:

   XXL penis? Tuurlijk Dikke mannen hebben vaak een kleine …
   Ook dat smoesje dat hij zo vaak op z’n vriendin ligt en het vaker doet dan Dennyboy is natuurlijk kwats. De beste man heeft de conditie van een bejaarde van 80. Die moet 40 keer pauzeren en uithijgen.

   Is vaak ziek en nog vaker ziek dan een 60 jarige, hoest nog vaker dan een kettingroker van 30.
   Zie je het al voor je dat die dikke op z’n vrouwtje mag puffen. Echt niet. Die heeft pikstraf tot ie een fatsoenlijk gewicht aanmeet.

   9
   4
 10. Russia Bad zegt:

  Heel woke Nederland boycot Roddelpraat al want niet inclusief.
  Pas maar op dat je eigen achterban jullie niet gaan boycotten vanwege het exclusieve recht op slechte uitzendingen. De laatste afleveringen waren niet om aan te gluren!

  22
  3
 11. Glennis Gross zegt:

  Ramin, jij vuile pisvlek! Je voelt je nu ook heel wat zeker, ouwe HN’er! Je lijkt ook qua uiterlijk op fawry de andere HN’er en je gaat je nu ook zo gedragen. Stop daarmee ik weet dat je dit leest! En RP stop met deze achterlijke megolen een podium te geven!

  9
  2
 12. Ramin Rezai zegt:

  Hi allemaal, ik heb Dennis & Jan zojuist gesproken. Het was een grapje (dat hebben jullie denk ik ook door), Joyce ging helemaal los in haar live over de uitzending. Natuurlijk doe ik dit niet, never ever. Mensen hadden het in de TikTok live over mij, dus toen zei ik dit als grapje. Humor en zelfspot heb ik van Dennis & Jan geleerd. Neem dit artikel niet te serieus, Jan & Dennis zijn toppers ( we zijn nog vrienden) ! Het was super om Jan te mogen interviewen en ik heb enorm veel gelachen tijdens de uitzending!

  27
  7
 13. Henk K. zegt:

  Ach ja
  Onze Ramin heeft zijn “fame” weer gehad. Die kneus denkt dat het de nieuwe Jeroen Pauw is maar met al dat gestotter en niet bijster veel intelligentie kom je er niet. Vorig jaar op clubhouse had hij ook roompjes was dat er mensen waren die hem hebben geholpen om de room te maken want anders had deze wannabe ster die niks heeft klaar gespeeld in het leven … geen vragen.. het is een populist hij gaat het vandaag allemaal weer downgraden en zeggen ; Dat zou ik nooit doen… en nog meer van die onzin.
  Ramin is het voorbeeld dat onze jeugd kapot gaat. Het is heel simpel als je bent geboren om poep te scheppen dan kan je niet schoolkrant interviews gaan afnemen.
  Ik zou als toekomstige uitgenodigde van Ramin zeker niet ingaan op zijn uitnodiging want blijkbaar kent deze zwak begaafde schoolkrant interviewer de wetten van de journalistiek niet.
  Owh ja, sorry hem vergelijken met iemand met een ethische code is al absurd.
  P.s: wat zou die advocaat hiervan vinden dat hij adressen dreigt te lekken??

  #cancelramin

  2
  5
 14. JanLul zegt:

  Een gast uitnodigen om een uur lang af te zeiken en de grond in te trappen is below level. De laatste weken alleen maar geschreeuw van een verzuurde, dikke en ongezonde man die wel kan uitdelen maar niet kan incasseren. Ik sla voortaan wel over.

  8
  2
  • uitsmijter zegt:

   Ik vond Jan nog netjes. Iemand die de hele tijd scheten zit te laten en expres sigarettenrook in je gezicht zit te blazen, had ik al lang naar buiten geflikkerd.

   2
   1
 15. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Vieze vuile gore smerige kerel. Je denkt wel dat je erg vrouwelijk ben maar dat ben je dus niet. Ergo, je ziet er niet uit. Na een paar minuten gisteren al uitgeschakeld omdat ik die walgelijke kop met dat enge mondje en die vieze bek niet trok. Denk maar fijn dat je een vrouw ben, proleet met een uitkering. Je tieten zijn motherfucking ugly, je haar hebben we het maar niet eens over, je heb klauwen waar een bouwvakker jaloers op zou zijn en dan hebben we het niet eens over die achterlijke grote nagels die je nog eens onopvallend had gelakt. Als ik Jan of Dennis had geweest..ik had er nog niet eens naast gaan zitten. Man man wat een braakmiddel. Als je een boeren bootwerker als wijf aankleed dan ziet ie er nog beter uit. Het maakt mij niks uit, regenboogvlaggetjes gelul of wat dan ook, een lelijke kerel wordt nooit geen knappe vrouwelijke vrouw.

  6
  5
 16. Rico zegt:

  Als donateur kijk in roddelpraat graag en vind ik de dynamiek tussen Dennis en Jan top. Als tip wil ik Roddelpraat wel meegeven door te blijven ontwikkelen. Mogelijk hebben jullie wat aan deze punten:

  -kortere uitzendingen (Dumpertreeten is ook altijd korter als het minder grappig is);
  -meer respect voor gasten, vooral Floris en ramin werden wel erg hard gefatshamed wat soms echt tegen pesten aanzit, meer respect en de grappen en zelfspot maken zonder door te slaan;
  -wellicht jullie oude rol oppakken en met een plopkap op straat, net als toen bij die vreselijke man (blegh). Maar door bijvoorbeeld op straat mensen meningen over scoops te laten geven of zelf iets te onderzoeken neemt de kwaliteit toe?
  -misschien soms wat vaker een positief puntje behandelen.

  Zet hem op heren! Ik verheug me op Dennis en jan doen dingen, maar de roddelpraat uitzendingen zou ik iets inkorten.

  7
  5
 17. Kijkereens zegt:

  Waar het in mijn ogen al maanden fout gaat is de hoeveelheid onderwerpen en de onderwerpen zelf.
  Vroegah ging het van het ene onderwerp naar de ander. We gingen van Patty Patty Patty naar een transformer en een minuut later naar Frank en Rogier. Tegenwoordig worden er 2 onderwerpen behandeld en is de rest oeverloos gelul.

  Daarnaast de onderwerpen zelf. Ik kijk RP voor leuke nieuwtjes over figuren als Patty Brard, desnoods bespreken jullie een infantiele Instagram-post. Ik kijk in ieder geval niet om me dood te ergeren aan sex-apps van de NPO of omroep Zwart. Die mijd ik allemaal als de pest en nu word je er alsnog mee geconfronteerd.

  Heren kijk alsjeblieft wat uitzendingen van een jaar geleden terug en je ziet de verschillen zelf ook.

  9
  0
 18. Hans Worst zegt:

  die iraanse nicht moet lekker zijn muil houden en dat wijf moet lekker de afwas gaan doen tip aan dennis en jan als je geen gast kan vinden zet dan celinetje er neer of bel yv of zet tukkertje lorenzo er neer maar niet dit soort debielen die net vrij zijn uit een inrichting

  1
  2
 19. Roos het alcoholvarken zegt:

  allemaal je muil houden en 5 euro overmaken. Ik maak zelf wel uit wat leuk is. Basta.
  Hik hik burph hik

  2
  0
 20. Adolf zegt:

  De jood Jantje begint een beetje grootheidswaanzin te krijgen, hij vergeet dat hi jZELF bij alles en iedereen behalve dennis is UITGESCHETEN.

  5
  0
 21. Pietje zegt:

  Wat een treurnis bij een hoop roddelpraat fans zeg, zogenaamde voorstanders van het vrije woord.. Gedragen zich als typische linkse woke zeikwijven. Bij een wat grovere uitzending direct janken dat het te ver gaat boehoe. Niet meer doen hoor Jan anders kijken we niet meer, of trekken we die gigantische donatie van 5 euro per maand in. Stelletje Giorgina Verbaantjes.

  En ook verwend zeiken dat de kwaliteit minder is. Wat denk je nou, dat je vanuit een rukbunker zonder redactie met een minimaal budgetje week na week de zelfde kwaliteit kan bieden?

  RP is zelfs met een mindere aflevering nog steeds beste content op YouTube, keep up the good work!

  2
  1
 22. Je moeder zegt:

  De scoop uit de extra is oud nieuws. Een spraak bericht uit het spionnenleger van Yv. Minstens een maand geleden.

  Het was echt een slechte uitzending. En met die andere gozer was het ook niet best.

  0
  0
 23. Ron zegt:

  Ik ben van 5 naar 10 gegaan is het dubbeltjes dik en dwars waard!! Oké met joicejiun was geen hoogtepunt maar kijk altijd met veel plezier!!
  Volgende keer beter boys!
  Groeten uit het dodelijk saaie Oegstgeest!

  1
  0
 24. Patty Fart zegt:

  Joyce is professioneel slachtoffer, dat is haal rol en haar act. Maar als je het hebt over een dolksteek in de rug, daar kan zij dus zelf ook wel wat van blijkbaar. Ik vind haar wel zielig want het gerucht gaat dat ze nu ook al geweigerd is bij ONLYFANS wegens te ranzige en schokkende videos.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.