Relletjes

Johnny de Mol stopt definitief als presentator bij HLF8

Johnny-de-Mol

Johnny de Mol stopt definitief als presentator bij HLF8. Middels een statement wat hij aan Shownieuws bracht, maakt hij dit bekend.

HLF8 was origineel gezien de talkshow van Johnny de Mol zelf. Hij stopte toen de mishandelingen van zijn ex-verloofde naar buiten kwamen. De presentatie werd tijdelijk overgenomen. Nu zal het ‘tijdelijke’ er afgehaald moeten worden, want Johnny keert het programma de rug toe.

En om eerlijk te zijn is HLF8 al de slechtste talkshow die we hebben, dus de kans is zeer aanwezig dat het hele programma gewoon van de buis gaat verdwijnen binnenkort.

Het statement wat aan Shownieuws werd gebracht, klinkt als volgt: “Johnny geeft aan dat het een enorm moeilijke beslissing is geweest. Hij is de redactie van HLF8 ontzettend dankbaar voor de tomeloze inzet en het mooie avontuur dat ze met elkaar hebben beleefd. En wil dit moment nog een keer aangrijpen om iedereen te bedanken voor alle warme berichten die hij de afgelopen periode heeft mogen ontvangen.”

Wat een prachtig statement vol politieke correctheden. Johnny is gewoon af en gelukkig heeft hij dat zelf ergens ook beseft. En natuurlijk niet alleen Johnny, maar ook HLF8 is een grootse mislukking. Hoelang zal dit programma nog in de lucht hangen?

[sc name=”promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties