Johnny de Mol is tien kilo aangekomen ‘door stress’

Johnny_de_Mol_aangekomen

Johnny de Mol is tien kilo aangekomen ‘door stress’. Dat is althans wat hij zegt via zijn vervangende presentatrice Leonie ter Braak, maar het is natuurlijk een vreemd verhaal.

Gisteravond zei Leonie ter Braak bij HLF8 dat ze Johnny opgebeld had om te vragen hoe het met hem ging. Dit legde ze aan het begin van de uitzending op tafel.

Kindje de Mol legde eerder dit jaar zijn werkzaamheden stil vanwege de aangifte van zijn ex-verloofde Shima Kaes. Deze aangifte betrof mishandeling van Shima door Johnny. Gisteren werd bekend gemaakt dat hij hier niet voor vervolgd gaat worden door gebrek aan bewijs. En dat is uiterst bijzonder te noemen.

Namens Johnny zegt Leonie nu: “De meeste mensen vallen altijd af van de stress maar in mijn geval kwam er tien kilo bij.” En dat is inderdaad opvallend, want ik ben nog nooit iemand tegengekomen die zwaar werd door stress. Maar goed, het kan. Zo legt ze ook uit dat de komende tijd gaat gebruiken om ‘bij te komen’ en gaat hij ‘er wat aan doen’. Wat dat precies betekent mag god weten.

Hieruit zou je kunnen opmaken dat hij voorlopig nog niet terugkeert als presentator, maar Talpa gaat nu wel ‘op korte termijn’ met hem bespreken wie, wat, waar, wanneer Johnny weer aan het werk zal gaan. En ook dat is een beetje een stomme opmerking, want we weten allemaal allang dat bijvoorbeeld Restaurant Misverstand lopende is.

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN