John(ny) bakt er niks van

Zo vader zo zoon, zou je bijna zeggen. De Mollen hebben niet meer de kijkcijfers die ze voorheen normaal vonden. Het loopt allemaal niet lekker bij Talpa, waar meer flops vandaan komen dan goed bekeken programma’s. Vader John heeft een heel scala aan gedoe op de buis, zo wil zijn muze Gordon maar niet slagen en heeft ie uit pure wanhoop de mannen van VI de hele zomer dagelijks op SBS gezet.

Ook zoon Johnny bakt er niks van. Gisteren keken er 300k naar De Mol’s Hoop (goh, leuke woordspeling). Dat is bijna drie keer minder dan Goeden Tijden, Slechte Tijden, waarvan we niet wisten dat dat nog steeds wordt uitgezonden. Ook tante Linda scoort steeds minder. Het tijdperk De Mol is dus tanende.

9 reacties op “John(ny) bakt er niks van

 1. Allochtoon zegt:

  Baas Jan, je hept onbewust een niew programma voor Talpa bedagt.
  Wie sgeit de beste drol en we noemen het de Mol’s HOOP.
  Obese baas Jan sau seker als winnaar eindigen.
  Maar helaas hei is kaltgestellt door Talpa

  0
  0
 2. The godfather zegt:

  Misschien slaat het formaat vrouwen meppen with the stars wel aan. De eerste 2 kandidaten zijn Johnny de Mol en René le Blanc.

  0
  0
 3. Kringspierkietelnicht zegt:

  Ik molshoop niet dat er een nieuw programma komt waarbij je aan 16 jarige jongens moet snuiven. Al ben ik bang dat dat blufspelletje van Dominique Weesie (walgelijke man) alsnog slechter wordt bekeken.

  0
  0
 4. De koning van het vaderland zegt:

  Het ziet er goed uit voor onderdaan Jan Roos. In zijn drift naar succes en het het hergebruik van echte kijkcijferhits zal de Mol vroeg of laat uitkomen bij het allereerste programma op de Nederlandse buis. Daar zagen we Jeanne Roos met een Nederlandse vlag. Jeanne Roos zal inmiddels opgezet zijn in het Nederlands omroep museum en ik denk dat de Mol binnenkort bij Jan Roos op de stoep staat met offer you can’t refuse en een plastisch chirurg voor de transformatie. Komt het toch nog goed voor de zo getalenteerde Jantje van de schommels en wipwappen.

  Jan het is even vervelend die pijn maar doe het voor het cultuurbehoud in Nederland. Heb steun aan de gedachte dat Maxima drie keer pijn heeft doorstaan voor cultuurbehoud en het ziet er niet maar we kunnen weer door. De mensen moeten kunnen blijven kijken en zwaaien. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.