John de Mol flopt doorrrrr

John de Mol is enge dictator | Roddelpraat Nieuws

“Now that the magic has gone”, zong Joe Cocker al. Zo moet het ook voor mediamaffiabaas John de Mol voelen. Niets lukt meer. Ten eerste: alles wat Gordon aanraakt. Dan hadden we nog die bezopen dansmarathon en de talkshow van zoonlief. Nu is zijn nieuwste programma ‘Million Dollar Island’ alweer een flop. Er keken nog geen 600k naar de eerste uitzending.

“Million Dollor Island is niet alleen de overtreffende trap van de populaire survivalshows, het is ook een sociaal experiment net als Big Brother dat destijds was. Het gaat om hechte vriendschappen, onvoorstelbaar doorzettingsvermogen en geheime samenzweringen met desillusies tot gevolg.” Nou, het zal wel.

17 reacties op “John de Mol flopt doorrrrr

 1. Roger kremer zegt:

  Real life soap roger kremer en ldw zou wel scoren. Of wie van de 3 met de depressieve postbode, thebradge en ben van ruurd. Graag gedaan eh

  17
  1
 2. Jan de Mol zegt:

  Het einde van Linear TV is al een tijdje geleden ingezet.
  Nieuwe TV formats floppen aan de lopende band, los van een incidenteel succesje.

  Niet alleen bij John de Mol maar ook bij NLD1, 2 en 3.
  Wat momenteel nog redelijk scoort is de oude glorie met vaak een bewezen format en een zwaargewicht in de presentatie.

  Wat zowel de commerciële alsmede de publieke omroep niet wil snappen is dat de jeugd geen Tv
  (meer) kijkt.

  John de Mol en zijn commerciële kornuiten blijven zich hardnekkig richten op de jeugd omdat hier de ideale commerciële advertentie-doelgroep zit (tot max. midden 40). De publieke omroep blijft zich hardnekkig richten op de jeugd omdat de overheid aan de hand van de kijk en luister cijfers opmerkte dat er (te) weinig jeugd kijkt en luistert.

  Omdat de publieke omroep zogenaamd voor iedereen is. Hebben ze van de overheid een gigantische, extra zak geld gekregen om meer en betere jeugd programma’s te maken zodat de jeugd zou/zal gaan kijken. Iets wat mijns inziens niet gaat gebeuren.

  18
  0
  • Tranendal zegt:

   De jeugd kijkt helemaal nooit geen tv meer want die hebben allemaal tablets en wifi. Knap als je die kan bereiken met pauperzendertjes die volgeramd met reclame zitten. En oh ja, de ouwe koppen die al die ellende presenteren zijn ook niet echt opti. Echt niemand op school die zegt: heb je gisteren Winston G gezien op televisie.
   En sinds John de Mol succes had met big brother is de ondergang ingezet. Alle zg. ‘vernieuwde’ content en programmas aanprijzen alsof het wasmiddel is werkt ook al niet, niemand zit er nog op te wachten.

   9
   0
 3. rollins zegt:

  Ik ben wel blij dat dit soort afval me volledig ontgaat. Ik stam nog uit de tijd van Job en De Bus en dat eerste nationale bouwpakket Kelly, die later bij de kern van haar bestaan kwam en zich voor geld liet uitwonen. Ironisch niet heel veel anders dan al die deelnemers van al dat k*t programma’s.

  Hoe dan ook, het is een afvalcontainer, ik weet dat ie er staat maar ik kies ervoor om er niet in te kijken om zo de kans op overgeven te verkleinen. You live, you learn.

  7
  0
  • Bert zegt:

   Legendarische scene met Kelly alleen bij een kampvuurtje met een pak rijst in haar handen. Leest de aanwijzing op het pak en zegt hardop: “gebroken rijst… wat triest” . Kelly combineerde mannelijk narcisme met vrouwelijke oppervlakkigheid.

   5
   0
 4. Sssttt niets zeggen zegt:

  Het laatste wat ik van de Mol had gehoord was dat hij ondergedoken zit vanwege allerlei schandalen. Zijn zus zit ook ondergedoken. Zijn zwager zit ondergedoken.

  3
  0
 5. Snipje zegt:

  Volgens mij is die John de Mol wel een aardige kerel. Kunde vast mee laaache met wat drankie drankies.
  Sneu dat hij lijdzaam moet toezien hoe zijn Tv imperium langzaam vergaat tot een hoopje compost.
  Los van het feit dat er geen hond meer Tv kijkt, afgezien van het bejaardenhuis.

  Zorgt John als eindverantwoordelijke er met bagger producties op Tv ook niet voor dat er ergens een loopse hond wil kijken of probeert te kijken. Daarnaast ga je met C garnituur als Buddy Vedder en niet te vergeten zoonlief zelf: Sjonnie de Mol de oorlog om de kijker echt niet winnen.

  Wanneer je programma’s kut zijn en de presentatie ook, dan helpt het allerminst, als klap op de vuurpijl,
  om ook nog eens last te krijgen van nobody’s als Ali B, Marco B, Jeroen Rietbergen en Carlo Boszhard.
  Die hun handen niet thuis kunnen houden van jonge dames/meisjes.

  Wellicht voor de enkeling die nog Tv keek, het noodsignaal en de laatste druppel om helemaal te stoppen met de flauwekul die Tv tegenwoordig nog voorstelt.

  8
  1
 6. PietjePuk zegt:

  Een format waar je 100 onbekende gezichten bij elkaar zit is vanaf minuut 1 al lastig. Teveel mensen om te onthouden, of al een band mee te krijgen. Dat zouden ze toch moeten weten? Ze zullen daar in de montage best rekening mee houden, maar het is too much. De producent heeft jaren Robinson gemaakt, daar kan het niet aan liggen. Tenzij het om een compleet nieuw team gaat en ze dachten ‘dit doen we wel even’.

  2
  0
 7. Gnoe zegt:

  Ik heb het gezien en moet zeggen dat ik het wel leuk vind. Nu hoop ik wel dat het zo basic blijft en dat het niet verneukt wordt door allerlei spellen en opdrachten. Maar wat je gisteren dan ziet hoe mensen zich op dat eten storten en groepjes vormen vind ik wel boeiend

  1
  1
 8. M S knol zegt:

  Ik kijk al jaren geen programma’s die door de familie tante en neef De Mol wordt gepresenteerd.

  1
  0
 9. Scarfase zegt:

  Ja dan moet hij zeker die Maxime meiland een eigen soap gaan geven,, flopt hij nog meer door.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.