Relletjes

Johan Derksen niet bij Vandaag Inside: ‘hij moet echt doodziek zijn’

Johan Derksen niet bij Vandaag Inside: 'hij moet echt doodziek zijn'

Gisteravond was Johan Derksen niet bij Vandaag Inside aanwezig. Volgens zijn collega’s is hij doodziek, want dit is voor het eerst in twintig jaar dat hij niet komt opdagen. Al denkt Wilfred Genee dat hij misschien wel ergens anders ziek van is… We kunnen het wel raden.

Johan Derksen niet bij Vandaag Inside

Voor de kijkers van Vandaag Inside was de uitzending van gisteravond een bijzondere. Johan Derksen was namelijk niet aanwezig. Dit was niet alleen een stuk minder leuk, maar vooral ook heel vreemd. Wilfred Genee geeft aan dat hij al twintig jaar met de man werkt en dit nog nooit met hem heeft meegemaakt.

‘Hij moet echt doodziek zijn’

Wilfred Genee opende de aflevering gisteravond dan ook met een trieste ondertoon: “Dag dames en heren. Goedenavond en hartelijk welkom bij deze, nu al aparte, uitzending. Dat mag je gerust stellen, want zie ze klaar zitten: Gerald Roethof, René van der Gijp en Chris Woerts, ja! Het is heel gek om hem niet aan te kondigen… Hij moet echt ziek zijn, hij moet echt dóódziek zijn als hij de zwijgende meerderheid van Nederland niet wil toespreken, toch?” Dit gaat natuurlijk over de grote afwezige die aflevering: Johan Derksen.

‘Het is echt bizar’

“Het is echt bizar. Ik heb hem in veertien jaar tijd, niet één keer dat hij er niet was… Ik denk, uhm…”, zegt René van der Gijp bezorgd. Waar Wilfred Genee vervolgens ook zijn verbazing over uitspreekt: “Ik werk nu twintig jaar met hem. De enige keer dat hij het gemist had, is dat hij van de trap afviel waar een normaalgesproken mens een halfjaar bij revalideert en…”

Zijn de onderhandelingen met John de Mol niet goed gegaan?

Het zou gaan om een verkoudheid. Daarop wordt aan tafel meteen gevraagd of dat echt de reden is dat hij er niet zit. Wilfred Genee lijkt weer te beginnen over de onderhandelingen met John de Mol, want hij zegt tussen neus en lippen door: “Of misschien speelt er nog wel iets anders, hè? Dat hij ergens, hè? Ziek van is…” Dat klinkt zeer waarschijnlijk. Ome John zal hem wel niet genoeg willen betalen waardoor Johan besloten heeft om niet te komen. Wat denken jullie? Laat het weten in de commands.

Nog geen reacties