Jinek moet inleveren

Yvonne Coldeweijer vindt dat Eva Jinek uitgespeeld is

Dat werd tijd ook. Die muts verdient 1,2 miljoen om nog geen half jaar per jaar een boterzachte vooringenomen politiek correcte lulkoekshow te presenteren op RTL. En het is niet alleen dat ze er weinig is, de kijkcijfers zijn ook gewoon ruk. Of zoals een groot kenner (Jan Roos) ooit zei: “Ze kan het gewoon niet”.

In de Story staat dat RTL-baas Van der Vorst er ook wel klaar mee is. “Peter zal Eva’s contract niet onder dezelfde voorwaarden verlengen. Eva zal fors terug moeten gaan in salaris om haar talkshow te behouden.”

Ook in Weekend gaat een streep door Jinek: “Alles bij elkaar is de kans groot dat een nieuw contract voor Eva stukken lager zal gaan uitpakken dan haar huidige contract. De concurrentie is immers hevig. Ook Beau van Even Dorens, met wie Eva afwisselt, scoort goed met zijn talkshow Beau.”

“Er wordt zogezegd flink aan Eva’s stoelpoten gezaagd en dat zal even wennen zijn voor de blondine, die gewend was dat alles wat ze aanraakte in goud veranderde. Maar zo werkt het nu eenmaal in het tv-wereldje.”

20 reacties op “Jinek moet inleveren

 1. Ludo Sanders zegt:

  Het is meer dan kijkcijfers. Als ze puur naar de kijkcijfers zouden kijken, dan zouden ze Roddelpraat op woensdagavond primetime uitzenden. Maar bij de televisie kijken ze ook naar diversiteit. Ik denk als Jan een vrouw was, Dennis gekleurd zou zijn (bisexueel is hij al) en jullie politiek correct zouden presenteren, dat ze roddelpraat maar al te graag op de buis zouden hebben.

  31
  2
  • Tv zegt:

   Talkshows zijn nog de enige programma’s die naast het bekende vertrouwde spul als het journaal of een evenement (WK voetbal enz.) nog goed bekeken worden op Tv.
   De rest is passe. Al deze ‘uitzonderlijke talenten’ zoals de publieke omroep ze ooit eens beschreef in een of andere flut rapport zullen op het een of ander moment verdwijnen.

   5
   3
 2. steef zegt:

  oei… wat een grote mond Jan.
  kan me nog goed herinneren dat je je als een mak schaap door deze ‘muts’ behoorlijk eenvoudig in de hoek liet zetten en af liet slachten🤣
  had toen graag je grote mond gezien!

  dus even je plek kennen wat la Jinek betreft…

  12
  38
 3. Min Kortspringen zegt:

  Jinek met dr nep amerikaanse accentje krijgt alle tekst ingefluisterd via een oortje. Dat wijf zelf is een lege huls, Jinek weet niks en kan niks. Zie dat belachelijke slijm interview dat ze deed met Hillary Clinton, Jinek was helemaal nat van onderen zo geil werd ze van Hillary. Gauw ontslaan die Jinek, die trut hoort achter het aanrecht en niet op prime time tv.

  30
  4
 4. Wopke Hoekstra (WEF) zegt:

  De hele gefilterde nederlandse politiek correcte junkmedia is een uiting van een gebrek aan beter. Dat er niks beters te vinden dan dat zelfingenomen verwaande kreng is daar een mooi voorbeeld van. Die deugtrut levert 0,0 journalistieke meerwaarde. Advies: Allemaal nu TV abo opzeggen.

  20
  3
 5. Weggezapte kijker zegt:

  Er waren tijden dat Eva Jinek meer dan een miljoen kijkers trok.
  Het was een beetje dom van RTL om te denken dat een transfer van Eva naar RTL eenzelfde aantal kijkers mee zou nemen

  Het zijn nog steeds de reclameblokken die niemand trekt.

  Er kijkt geen hond naar de verknipte content op Talpa of RTL omdat die reclameblokken op debielen lijken te mikken.
  Hoe kun je nou als intelligent persoon een serieus programma blijven kijken als je drie keer per uur dezelfde commercials voor verzekeren/drinkyoghurt/vaginale schimmelcreme voor je kiezen krijgt?
  Mij lukt dat niet.
  Ik zap weg.

  18
  2
  • Anti Alles zegt:

   Als intelligent persoon kijk je sowieso niet meer naar deze pauper zooi en zelden naar de main stream media.

   18
   1
 6. Douwe de V. zegt:

  Waar zijn de sloffe zigaredde uit de Aldi Zierikzee gebleven? Daders melden en zigaredde inleveren a.u.b.

  0
  0
 7. Uranus zegt:

  Lelijk oostblok wijf met dr grote voorhoofd en kut accent. Heb er nooit wat aan gevonden, en nooit de hype om haar persoon gesnapt

  5
  1
 8. Osamab zegt:

  Jinek heeft haar mooie gezichtje mee maar zonder dat was ze nooit ergens gekomen.
  Ik vraag me trouwens af of jeroen pauw haar wel eens volgeblaft heeft,vast wel.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.