Uit eerste hand

Jinek moet inleveren

Yvonne Coldeweijer vindt dat Eva Jinek uitgespeeld is

Dat werd tijd ook. Die muts verdient 1,2 miljoen om nog geen half jaar per jaar een boterzachte vooringenomen politiek correcte lulkoekshow te presenteren op RTL. En het is niet alleen dat ze er weinig is, de kijkcijfers zijn ook gewoon ruk. Of zoals een groot kenner (Jan Roos) ooit zei: “Ze kan het gewoon niet”.

In de Story staat dat RTL-baas Van der Vorst er ook wel klaar mee is. “Peter zal Eva’s contract niet onder dezelfde voorwaarden verlengen. Eva zal fors terug moeten gaan in salaris om haar talkshow te behouden.”

Ook in Weekend gaat een streep door Jinek: “Alles bij elkaar is de kans groot dat een nieuw contract voor Eva stukken lager zal gaan uitpakken dan haar huidige contract. De concurrentie is immers hevig. Ook Beau van Even Dorens, met wie Eva afwisselt, scoort goed met zijn talkshow Beau.”

“Er wordt zogezegd flink aan Eva’s stoelpoten gezaagd en dat zal even wennen zijn voor de blondine, die gewend was dat alles wat ze aanraakte in goud veranderde. Maar zo werkt het nu eenmaal in het tv-wereldje.”

Nog geen reacties