Entertainment

Jim Bakkum: ‘Het blijft voor eeuwig grappig dat jullie zo heetten’

Jim Bakkum

Jim en Bakkum zijn overleden. Niet Jim Bakkum dus, maar zijn hondjes. Beide dieren zijn twaalf en een half jaar geworden, zo laat de man weten via zijn Story op Instagram.

Jim Bakkum: ‘Het blijft voor eeuwig grappig dat jullie zo heetten’

‘En daarmee komt er definitief een einde aan tijdperk Jim & Bakkum. 14 jaar aan labrador. 14 jaar aan prachtige herinneringen. Allebei 12,5 jaar oud mogen worden. Ga nog vaak aan jullie denken, vriendjes’, schrijft de 36-jarige Jim Bakkum on the gram. ‘Deze twee honden heetten Jim en Bakkum en zijn nu naar het Hemelse. Rust in vrede, Jim en Bakkum. Het blijft voor eeuwig grappig dat jullie zo heetten. Veertien jaar aan Labrador. Veertien jaar aan prachtige herinneringen.’

Vrouw van Jim Bakkum: ‘Hij slaapt nu tussen de wasrekken en de boeken op zolder, hij hoest en hoest’

Onlangs leerde Bettina Holwerda ons dat haar man Jim Bakkum apart van haar slaapt. Dat vertelde de dame aan Ruud de Wild in het programma ‘De Wild in de Middag’. Vanwege de aanhoudende hoest van Jim kan mevrouw niet slapen.

Om die reden werd Jim Bakkum de slaapkamer uitgebonjourd. “Door het kijken naar The Crown heb ik geleerd dat ik niet de enige ben die positief kijkt naar aparte slaapruimtes”, zei Bettina Holwerda, die aangeeft dat Koningin Elizabeth en Prins Philip het ook op deze manier hadden opgelost. “Ik heb wel een relatie, ben zelfs getrouwd, maar wij slapen apart. Hij slaapt nu tussen de wasrekken en de boeken op zolder. Hij hoest en hoest. Hoesten kan niet naast mij, daar kun je toch niet naast liggen?”

“Hij hoest heel hard”, vervolgde Bettina Holwerda. “Het hele bed gaat heen en weer. Jim Bakkum is bijna twee meter, dat is niet een klein hoestje waardoor je denkt: ik slaap wel verder. (…) Ik ben niet de enige, zie ik. Dat stelt me gerust.”

8 reacties

Kees

Hahaha dan ben je wel heel vol van jezelf als je die 2 mormels Jim en Bakkum noemt.

Keesie

Jim en Bettina, wat een dodelijk saai en nuffig stel is dat toch

Sjim

Jimbo begint een ouwe bakkes te krijgen.

hoop

Toch knap om als totaal kleurloos persoon, met geen enkel acteertalent, toch een carriere op te bouwen. Dat moet het RP-team hoop geven

Official Peter G

Ben pas door jim gevraagd voor een rol in zijn nieuwe film onze jongens op de camping en natuurlijk heb ik ja gezegd ben al druk bezig met alle dance moves samen met ons wendyke

Marijke

@hoop dat noemde men destijds de x-factor. Het maakt geen lor uit of je kunt zingen of niet, daar hebben ze auto tune voor om de vocal pitch bij te poetsen. Het was destijds een leuke en mooie jongen en dat verkoopt.

mademoiselle

“Sois belle et tais-toi” zeggen de Fransen, vooral als je humor zo oubollig is.

Herma Frodiet

Hij gaat steeds meer op Thijs Römer lijken !