Jessie Jazz Vuijk deelt heftig nieuws: ‘het heeft mij nu al veranderd’

Jessie Jazz Vuijk deelt heftig nieuws: 'het heeft mij nu al veranderd'

Jessie Jazz Vuijk deelt heftig nieuws. Zij en haar vriend Kaj Gorgels hebben hun kindje verloren door een miskraam. Dat is verdrietig nieuws, maar ze ziet het ook positief in en gaat vol goede moed de toekomst tegemoet.

Jessie Jazz Vuijk deelt heftig nieuws

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk waren in verwachting van hun eerste kindje. Vol trots wachtten ze het proces af, maar nu blijkt dit heel triest te eindigen. Op Instagram vertelt ze openhartig en gedetailleerd over de heftige ervaring die ze nooit eerder meemaakte.

“Ik heb van de week een miskraam gehad. Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconden in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag”, begint ze haar verhaal op Instagram. “Mijn lichaam die in een mom van tijd alles eruit werkte. Het was heftig en verdrietig. Ik moest overgeven, poepen en bloeden tegelijk maar na een intens uur kwam er… rust, vertrouwen, liefde”, vervolgt ze. Oké, heftig…

Geen mislukking

Ze staat er sterk in. Zelfs zo sterk dat ze schrijft dat ze het ervaarde als onderdeel van het proces en niet als een mislukking. “Ik voel het zieltje nog steeds dichtbij. Alsof dit moest gebeuren om alvast ruimte te maken. En ik kan niet anders zeggen, het heeft veel in beweging gezet”, omschrijft ze. Oké, heftig… Uhm… Roddelpraat, gaan we weer over op lekker luchtig nieuws? Zeker, lieve Kevins, de dag is nog lang niet voorbij.

‘Ons kindje komt er, dat weet ik 100% zeker’

Naast die hele ervaring waar ze toch nog een positief iets van weet te maken, schrijft ze ook dat ze veel aan haar geliefde vent heeft gehad. “Mijn lieve Kaj Gorgels er is geen man op aarde man wie ik dit liever aan ga. Geen man die ik liever als de vader van mijn kind zie. Ik ben nog verliefder op je geworden dan dat ik al was. Ons kindje komt er, dat weet ik 100% zeker.” KJOET.

Namens Roddelpraat: heel veel sterkte gewenst Jessie en Kaj! Wij gaan nu weer even verder met nieuwsberichten over de mensen die te veel marcheerpoeder hebben genuttigd, of zoiets. Iets leuks.