Televisie

Monica Geuze: ‘Kaj van der Ree snijdt in zijn polsen’

Monica Geuze: ‘Kaj van der Ree snijdt in zijn polsen’

Oef… Dat is een zware uitspraak, maar Moon deed ‘m toch in haar podcast met Kaj Gorgels. Ze beweerde: ‘Kaj van der Ree snijdt in zijn polsen’. We hebben het fragment uit de podcast er even bij gepakt.

Weinig positieve woorden voor hem over

Monica Geuze en Kaj Gorgels maken samen een podcast waarin ze gewoon lekker kletsen, of zo. Hartstikke leuk. Vooral wanneer het dan gaat over een persoon waar we al een lange tijd niks meer van gehoord hebben: Kaj van der Ree.

Zowel Monica als Kaj hebben weinig positieve woorden over voor de andere Kaj. Meneer van der Ree verdween een tijdje terug van de radar wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag richting minderjarigen. Kaj bleek later een trendsetter te zijn, maar toen was hij heel erg in opspraak. Hij verloor zijn werkzaamheden en verdween toen van de radar.

‘Ik vond die Kaj echt een enorme chap’

Kaj Gorgels vertelt in de podcast met Monica over een moment dat hij bij Concentrate ging zitten. Hij vond vervolgens alle mensen daar ‘enorme clowns’, maar vertelt ook nog even wat hij van de andere Kaj vond: “Ik vond die Kaj echt… Die Kaj van der Ree… vond ik een enorme chap.”

‘Kaj van der Ree snijdt in zijn polsen’

Gorgels was dus niet zo te spreken over van der Ree, maar dan…: “En die Kaj zat daar een beetje bij alsof die in een of andere…” Hij kan z’n zin nog niet afmaken of Monica gaat er al doorheen met: “In z’n armen te snijden!” Oeh… Dat ging snel van 0 naar 100. Monica erkent dat Kaj van der Ree zo depressief was dat hij in zijn armen sneed.

Kaj vervolgt in de podcast over de andere Kaj: “Alsof die een of andere artiest was van een hele succesvolle rockband uit Amerika of zo!” Maar… wacht even hoor… Onze TikTok’s worden een voor een verwijdert, maar deze video (en podcast) over snijwerk in de armen mag wel? Sjongejonge.

[sc name=”monica_geuze_kaj_gorgels_over_kaj_van_der_ree”][/sc]

Nog geen reacties