Entertainment

Jeroen van Koningsbrugge over Linda de Mol en Jeroen Rietbergen: ‘Hoeven zich niet te verdedigen’

jeroen van koningsbrugge linda de mol jeroen rietbergen

Jeroen van Koningsbrugge is al jarenlang een trouwe collega en goede vriend van Linda de Mol. Waar niemand iets wil zeggen over de situatie tussen Linda en Jeroen Rietbergen, is hij de enige die er wel wat over te zeggen heeft voor de camera.

Linda de Mol Jeroen Rietbergen

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn een geval apart. Nadat het nieuws naar buiten kwam over de vreselijke dingen die Jeroen heeft gedaan – en die hij heeft toegegeven – besloot Linda afstand van hem te nemen. Dat was een goeie keuze en iedereen stond achter Linda, zij kon dit alles ook niet weten natuurlijk.

Toch werd het een hele rare situatie, toen bleek dat Linda nog steeds een relatie had met Jeroen. Ze bleef bij deze man, ondanks de vreselijke dingen die hij heeft gedaan. Ze heeft hem wel gestraft, door hem tijdelijk in het tuinhuisje laten slapen. Uiteindelijk was hij toch gewoon weer welkom bij Linda in huis en lijken ze te doen alsof er niet is gebeurd. Linda zorgt er zelfs voor dat Jeroen kan werken aan een comeback. Hij heeft de muziek gemaakt voor het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen.

Jeroen van Koningsbrugge over Linda de Mol en Jeroen Rietbergen: ‘Hoeven zich niet te verdedigen’

Heel bekend Nederland lijkt de lippen over deze walgelijke relatie stijf op elkaar te houden. Toch is er één iemand, die zich wel uit durft te spreken over deze twee en dat is Jeroen van Koningsbrugge. Hij maakt al jaren het programma ‘Ik Hou van Holland’ met Linda de Mol en daardoor lijkt het alsof de twee een speciale band met elkaar hebben. Toch bijzonder dat hij dat de persoon is die voor de camera iets over de situatie durft te zeggen.

“Ze is een heel harde werker, maar ze heeft wel de tijd om lol te maken”, zegt hij in eerste instantie over haar. “En 60? Ja, sorry, ik was het zelf helemaal vergeten. Het lijkt of ze niet echt ouder wordt.” Daar zijn de meningen over verdeeld. Ook wordt hem gevraagd naar zijn mening over Linda en Jeroen. “Dat is natuurlijk een heel heftige privékwestie, maar ik ben altijd van mening geweest: de liefde kun je niet uitleggen, dat kun je niet verdedigen. Dat hoef je ook helemaal niet te verdedigen, dus ja, natuurlijk heb je het erover, maar altijd in privésfeer.”

 

13 reacties

Code Rood is in het Land

Uiteraard helpt het je auto overdekt te parkeren, schrijft de ANWB als straks n heel Nederland vanavond Code Oranje gast gelden vanwege hevig noodweer met hagelstenen als pingpongballen en vliegende voorwerpen als wasrekjes, tuinstoelen en aluminium barbeques.
De verwachting is dat er ook grotere brokken hagel dan normaal gaan vallen.
De hagelstenen van 2 tot 4 centimeter kunnen samenklonteren en het formaat van een kleine bloempot aannemen, toch al gauw een kilo of twee.
Dit soort inslagen kan je auto beschadigen.
Hoe kun je dat voorkomen?

Heb je zelf geen garage, dan kan je bijvoorbeeld een veilige betonnen parkeergarage opzoeken.
Parkeer niet op het bovendek. Daar kan ook hagel vallen. Parkeer altijd onder een afdak.
Is dat niet mogelijk, dan kan het volgens de specialisten helpen om je auto bijvoorbeeld naast een stevig gebouw dat niet kan omwaaien of uitelkaar vallen te parkeren. Prefab-wanden waaien vaker weg dan gemetselde wanden.

Heb je geen tijd of zin om je auto te verplaatsen, dan kan een autohoes ook uitkomst bieden. Volgens verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer helpt het dan vervolgens helemaal om een paar zwembanden onder die hoes te leggen zodat die de klappen kunnen breken. Geen autohoes in huis? Karton, luchtbedden of oude matrassen kunnen ook schade voorkomen. Zelfs een paar volle vuilniszakken of een omgezaagde conifeer onder het afdekzeil is al beter dan helemaal niks.

Voor wie toch naar buiten gaat: draag een fietshelm en een dikke jas om de inslagen van de hagel te overleven bescherm je jezelf het beste.

Patty

Ik wilde net gaan scheijten toen ik las over Vieze Jeroentje

Kamelenteen Jury

Toevallig had ik net trek in een kamelenteen met kaassaus.
Hoe groot is de kans dat Linda bellen blaast bij het queefen?
En ruiken die naar amoniakgas?

Gewaarschuwd Mens telt tot Twee

Vanaf 16.00 uur is Zeeland aan het vergaan.
Daarna volgen alle andere provincies.
De hel breekt los in het noorden van het land rond middernacht.

Afschuwelijk noodweer trekt vanuit het zuidwesten over het land.
Tijdens de hevigste onweersbuien is er kans op zware windstoten met kracht 12 en plaatselijk veel zware regenval, enorme hagelstenen tot 4 centimeter en grote blikseminslagen.

Npo

Te verwachten dit.
Alleen mensen met deze mening
Mogen bij de publieke omroep werken

Vieze Spelletjes van Linda de Mol

Ze naaien de tv kijkers recht in hun bek.
Volkomen schei t aan de publieke opinie.
Iedereen heeft een mening over vreemdgaanders en kinderverkrachters
Dus het is wel bijzonder brutaal om nou keihard door te gaan.
Alsof er niks gebeurt is.
Vieze Jeroentje is af. En hij blijft af.
En denk aan de slachtoffers die hij heeft gemaakt.

Herma frodiet

Hun ?? nog geen item over androl aπus ?ik bedoel Andre hazes ‘de neppe’

Joost

v.Koningsbrugge is de grootste slijmbal in de geschiedenis van de Nederlandse tv.

Anjer

Vies volk .

Scooby Doo

Aha, dus die andere Jeroen zit ook al ver over zijn pols in die ranzige ordinaire flamoes van Linda de Mol. Het is wel dringen geblazen in haar tunnel.

Trix

Weet niet waarom ik fusilleren een mooi woord vind. Of waarom ik er plots aan moet denken. Raar brein van mijn.

Sjean Poos

Loopt het contract van, van Koningsbrugge bij ome Sjon af ofzo? Wat een geslijm.

poep

oude enge vieze poep